torsdag 27 december 2012

Årets mest stereotypa?

Ni har väl sett amerikanska filmer där polisbilen stannar utanför en donut-shop för att ladda med lite kaffe och ett dussin donuts? Häromdagen var vi och "fikade" på Dunkin Donuts. Och vilka är det som förärar stället med ett besök om inte farbror polisen!


Och ett gäng brandmän. Apropå brandmän så ser vi ideligen brandmän i brandbilar som far förbi. Ibland i mindre bilar. Och många, många gånger stannar de till vid en mataffär och handlar några kassar mat. Jag är helt seriös. Jag ser framför mig ett gäng brandmän som står i köket på stationen varje dag och lagar lyxiga luncher. Kanske tävlar de mot varandra i matlagningskonst? För att vara ärlig känns det skönare att de är i köket och lagar mat istället för att behöva släcka bränder. Bränder är inte roligt för nån. Så har de dagar där de kan lyxa till lunchen betyder det att det är lugnt i området.
5 kommentarer:

Marina sa...

Livet är som på film alltså!

Hanna Lans sa...

Du har väl sett avsnittet ut SATC där Samantha åker och besöker brandstationen? Precis så är det, sa min f.d. svärfar som var brandman. Haha, där försvann den fantasin ... ;)

Monica sa...

Brandmän tror jag aldrig jag ser men därmot poliser, ja inte på utryckning då men på alla pizzerior och caféer. Så pauser verkar det finnas tid till, ofta när det stod polisbilar överallt i centrum så trodde jag det hänt något där och vågade knappt gå in:-) men lärde mig snabbt att de bara satt och åt.

iaz sa...

Ha, donuts och amerikanska poliser hör liksom ihop på nåt vis. By the way, you've got mail ;) Kram!

ZtorZillen sa...

Låter rätt lockande det där...håller med dig ang brandmännen, de får gärna hålla sig i köket om det innebär det är mindre bränder i området!

Follow by Email

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...