onsdag 26 december 2012

Och så var det dagen efter

Tiden går rätt snabbt så här vid jul. Hela december flyger förbi i ett ögonblick och framför allt julen. Nu står snart ett nytt år för dörren!

Igår hade vi en alldeles lagom dag med vårt julfirande. Som sig bör, öppnades julklappar på morgonen här.
Här är lillans nya pyjamasklänning. Det blev en improvisation eftersom det inte riktigt fanns det vi letade efter. Tomten lämnade paketet vid sängen med ett litet brev som tack för lillans brev till honom.

En hög med julklappar att dela ut.

Inte alltid lätt att veta vad allt är. Regnbåge ur skallen på paketet? Vad betyder det? Vi ska i alla fall bygga en vulkan!

Böcker fanns så klart också. Atlas och grejer. N är väldigt intresserad av länder och flaggor. Och planeter.

Vårt lilla julbord. Alldeles lagom blev det.
Och en ensam liten julmust från IKEA som fanns kvar. Riktigt god!
Det blev en lugn och fin jul. På morgonen blev det Skype med familj här i USA och lite senare Skype med familj i Sverige. Vi fick till och med se tomten! Kan ni tro! Tänk vad fantastiskt det är med teknik. Kunna fira lite jul med familj som är på andra sidan landet eller till och med över Atlanten. Det är så bra! Inte som att vara tillsammans, men nästan. Som tur var så firade en del av min familj jul igår på juldagen, bra tajmat.

Idag blir det en runda till affären och sen ska vi se "Love Actually" som sig bör dagen efter julfirande.
God fortsättning!

5 kommentarer:

Husfrun sa...

Jag tycker att det har varit dåligt med "julfilmer" på teve i år, eller så är det bara jag som har noll koll.
Önskar er fortsatt fina dagar.

Monica sa...

Ser fint ut och visst är det lite lättare nu när det finns möjligheter att se varandra och prata mer än förr. Brev tog ju rätt lång tid:-).
Väldigt fint glitternattlinne, nu väntar vi på ditt:-). Här är det så enormt med snö, halt och vid varenda hus står skyltar om istappar och snöblock som strax ska falla i huvudet. Så där det är plogat kan man inte gå, fick lite extra motion i allt klättrande på snöhögarna. Men inte så kallt längre. Vi såg The Holiday dan före dan:-) och ikväll är det ABBA-dokumentär som sänds i tre delar.

Julclaude - Nudity is not a crime! sa...

Vad fint ni verkar ha haft det! Vilken söt dotter du har! =)

Marina sa...

Visst är tekniken fantastisk i det avseendet! Prata om att världen krymper...

iaz sa...

låter härligt med en sån där skön dag, när man gör lite som man känner, får god mat och umgås med de nära och kära. Både på långt och kort håll. =) Kram!

Follow by Email

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...