söndag 16 december 2012

Idag var en härlig dag!

För det var Ns födelsedag! Och kunde den blivit bättre? Jag tror inte det. Jag vaknade av att dottern hoppade i sängen och ropade att det var hennes födelsedag och att hon minsann var fem år nu. Hela gårdagen (lördag) gick åt till att baka cupcakes, pepparkakor, tårta och fruit cake. Det var tufft. Plus att jag för hand gjorde 32 stycken "toppers" till dotterns cupcakes som vi ska bjuda på i hennes klass imorgon. Jag höll på fram till strax efter 23, igår kväll. Galet trött var jag!

Längs ner till höger ser ni några av dekorationerna till cupcakesen. Tårtan och kronan blev helt okej tycker jag med. Jag har verkligen efterforskat när jag planerat kronan. Och det var inte helt lätt!
Ny klänning dagen till ära.

Här har vi precis sjungit för födelsedagsbarnet och man kan se på leendet att hon gillar det!

Lite dans "Gagnamstyle" så klart!
Partytricket: fånga ballonger i taket!
Prinsessklänning från auntie M och uncle J! 

Den sista bilden är på det prinsesslott som N fick i sin adventskalender. Det var ett sånt där man ska sätta ihop själv. Men, det var mycket krångligare än jag trott. Det slutade med att det var JAG som satt vid bordet och pysslade (och dessutom drog fram superlim, för annars satt inte slottet ihop. Men schhhhhh....säg inget!) Nästa gång ska jag läsa bättre på instruktionerna. INNAN jag köper nåt liknande. Jag må vara mycket, men särskilt pysslig vill jag inte säga att jag är. 
Gudmor S och lilla N med pizza i handen. Inget kalas utan pizza!
Pensionen är räddad! N fick en "spin art". Man stoppar ned färg på ett papper och slår på maskinen. Den snurrar runt och sprider ut färgen på olika sätt. Ren konst! Som sagt, Boca Raton, here we come!
Ojoj, jag är så trött efter den här helgen så det finns inte. Det enda som är kvar nu är ett minifirande på dotterns skola imorgon på lunchen. Då blir det cupcakes. Så är det bara jul kvar! Och nyår...

I alla fall var det en fantastiskt rolig dag. N avslutade dagen med att säga att det var det bästa kalaset. Hon tackade alla redan innan det var över, före tårtan och presenterna, för ett jättekul kalas :) 
Ha en fin måndag mina vänner!


11 kommentarer:

Marina sa...

Det låter minst sagt som en intensiv födelsedag! Ha en bra måndag själv!

Saltistjejen sa...

Åååå GRATTIS till Stora fina N!!!
Tänk vilken stor tjej ni har nu! och så fin hon var i sina klänningar!! Härligt med kalas, men tröttsamt... jag vet.... ;-)
Det bästa är ändå att den som fyller år är så glad och lycklig över kalaset.
Kram till hela familjen!

Husfrun sa...

Å vilken fantastisk födelsedag. Grattis fina N.

Stef sa...

Vad härligt att dottern tyckte kalaset var toppen! Och vad duktig du varit och pysslat! Herregud jag sitter och gapar åt dina fina tårtor! Mycket imponerad! kram

Monica sa...

Åh så mycket jobb, jag minns när jag gjorde fjärilstårtor och hade hamburgerbar, fiskdammar och allt vad det var med danstävlingar och annat:-). Men kul, man var ju yngre då som tur var;-). Stort GRATTIS till födelsedagsflickan som är toppensöt i sina fina klänningar!

Malin sa...

GRATTIS till den stora tjejen (och mamma och pappa). Vad fint ni ordnat och kul att hon har hunnit få kompisar. GOD JUL!

Casa Annika sa...

Vad du kan! Vad fint allt blev! Och vilken prinsesskrona! Och vilken härlig födelsedag!
Är det din man som kommit med på bilden, han som sitter?

iaz sa...

Härligt att kortet kom fram och att hon gillade det. Stora tjejen i sin fina klänning! Superfin tårta med, vad du kan! Impad =) Förstår att N blev glad för allt på sin dag Förresten, har skaffat mig Skype nu, tänkte vi kanske kunde prata nån dag snart? Hur är det med tidsskillnaden, 7 timmar? När kl är 7 på morongen här så är den 12 på natten hos er? Kommer aldrig ihåg det dära =) Stor kram!!

Hanna Lans sa...

Åh, vad fint det ser ut, vad du måste ha jobbat! Min son fyllde förresten också år idag, nio. :)

Steel City Anna sa...

Oj vilket jobb du lagt ner! Fin tårta. Tur att hon uppskattade slitet :) Hon ser mycket nöjd ut!

Min plats i solen sa...

Grattis till fina N! Hjälp, jag minns hur liten hon var när vi hittade varandra i bloggvärlden. Tiden rusar på. Stora fina tjejen.

Och vilken fantastisk dag. En dag hon kommer att minnas länge för nog är det stort alltid att fylla 5 år.

Är dödligt imponerad över dina bakfärdigheter. Vilken tårta! Ett riktigt toppenfirande för en toppentjej. :)

Kram Lotta

Follow by Email

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...