tisdag 18 december 2012

Julklappstips!

Jag har rotat runt lite på affärerna här i "byn" och sett en hel del intressant saker som kanske skulle kunna förtjänas att kallas julklappar.

Vi gillar sötsaker minsann! Och en sån här manick kan ju vara bra att ha!

Perfekt för en som knappt kan räkna till hundra. (jag alltså)

Seriöst! Är det långt till jobbet kanman plugga in en sån här i bilen!

Fast akta er för att åka fast för snatteri. Då kan man "vinna" en gratis åktur i en polisbil!

Ägg med skal är så 2011. 2013 är snart här. Skal är fett ute.

Vanliga näsdukar är lika ute som ägg med skal.

Fast en sån här skulle ju seriöst vara bra! Slippa allt fluffet under resten av tröjan när man bara vill minska urringningen lite!
På uppdrag av Monica, har jag försökt att fota det "värsta" julspektaklet här i det stora landet i väst. Men jag ska tala om att det är svårt. Det mesta av spektaklet är nere runt turistområdena och dit åker jag knappat frivilligt den här tiden på året. En förälder till ett barn i min barngrupp åkte i lördags klockan 09 på morgonen. Hon sa att det var mycket folk, men när de åkte hem vid lunchtid kom rusningen...Så jag tror inte att det blir foto på det i år. Här upp, där vi bor, är det lugnare. Det finns ett och annat hus som pyntar. Men min kamera fotar bara ljusprickar på natten...Inget snyggt.

Snyggt va?

Julgranen i vår lobby. Julpyntet tycks öka i mängd för varje dag som går.
Inget jag skulle sätta upp till jul!

4 kommentarer:

Husfrun sa...

Nä, flamingos gör definitivt inte julen till. Men väl en nästintill överpyntad gran :)

Monica sa...

Julgranen i er entré är jättefin! Och en sån där "muffinsmaskin" har jag stått och fingrat på flera gånger på Lagerhaus här, finns bara i rosa, och faktum så gör jag ofta muffins men varför inte på plåt då, men kanske den här är bra med när man gör några stycken. Det andra är kul att se:-). Hoppas ni får stora dalande snöflingor över alltihop snart så det blir riktigt NY-julstämning:-), ha det nu så bra!

Camilla sa...

Det sista julklappstipset verkar ju riktigt smart. De övriga stå jag över! en rosa flamingon kommer inte heller in hos mig till jul, och inte resten av året heller...

Min plats i solen sa...

Haha, det var många fiffiga saker du hade fått med på din julklappsrunda där. ;) Tänk, jag som aldrig förstått att äggskal är ett stort vardagsproblem. Men med tanke på att det bara hängde en stackars förpackning kvar så är det tydligen ett stort vardagsproblem. ;)

Tack för att du alltid får mig att le stort vännen. :)

Kram Lotta

Follow by Email

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...