fredag 14 december 2012

Vad i h-vete?

Jag hade tänkt skriva om att det äntligen var fredag, om en trevlig julfest på jobbet och sånt där. Men så läser jag om en helt jävla sjuk skolskjutning här i "närheten". Om någon som går in och dödar oskyldiga små barn på en skola. Vad i helvet är det för fel på folk? Jag är så arg och ledsen och upprörd att det finns inte. Vad är det för värld vi lever i?
Nä. Fy fan säger jag bara. Det finns inte tillräckligt starka ord för att uttrycka det jag känner just nu.
Ledsen. Vi hörs imorgon. Jag är så himla less på medmänniskor just nu.

8 kommentarer:

Saltistjejen sa...

Ofattbart. Fruktansvärt. Alla ord blir dock fadda. Jag tänker också på alla som drabbats. Så hemskt!!! Och tacksamheten över att man har sin egen familj hos sig är enorm. Men sorgen över att andra ska drabbas så fruktansvärt är så stor så stor.
Varm Kram!!

Monica sa...

Det är ofattbart. Vilket trauma för de som dog och för alla barn som såg, att leva med detta hela livet. Om det står rätt i tidningarna här så hade förövarens mamma alla dessa vapen hemma. Det är sådant man också får fundera över, vad det är för värld, att förskansa sig bakom mängder av vapen i sina hem? Och att man anser att det behövs och dessutom är lagligt.

Camilla sa...

Man blir helt stum!
Men när ska USA inse att det skulle inträffa färre sånna här saker om det inte fanns så många vapen över allt?

Hanna Lans sa...

Så j-la vidrigt!! Tycker att vapenlagarna måste ses över. Konstigt att det är tillåtet med olika sorters vapen, men inte skottsäker väst. Snart instiftas säkert en lag som gör att barn får bära vapen till skolan för att kunna försvara sig ...

I Sverige är vi kanske långt efter vad gäller sådant här, men på senare tid verkar det blivit en initieringsrit i vissa gäng att på måfå välja ut ett offer och skjuta ihjäl den. Helst på en vardag när folk är på väg till jobbet.

Vapen skrämmer mig. Sjuka människor skrämmer mig inte särskilt mycket.

Sjuka människor med vapen däremot burrrr...

Husfrun sa...

Ofattbart.
Det finns inga ord som kan beskriva vad jag känner.

ZtorZillen sa...

Helt jvla sanslöst...sjukt..finns inte ord!

Daniel sa...

Flytta tillbaka till Svedala NU!

Anna sa...

Tack vad gullig du är.

Ja det är ju helt sinnessjukt. Det är en sjuk värld vi lever i. Kramar

Follow by Email

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...