fredag 28 december 2012

Genialt

Jag är verkligen ingen vän av reklam. Reklam är fördummande och helt sjukt tråkigt. Jag blir galen ibland av all reklam som visas.
MEN. Och jag säger MEN med stora bokstäver, ibland kan man hitta en riktigt bra produkt. Kolla denna liksom:


Om ni inte kan se vad det är kan jag tala om att det är en tejphållare som man fäster runt handen och sen drar man ut färdigklippta små bitar och använder till att fästa papper på paket till exempel. Hur många gånger har man inte svurit när man stått där och försökt få av en tejpbit samtidigt som man trycker till en vikt kant på papperet? Antingen så slutar det med att man biter av tejpbiten i brist på annat eller så har man lyckats dra ut en låååång tejpbit (utan att lyckas ha av en bit, den sitter alltså fortfarande fast i rullen) och sedan tryckt ihop den så man ändå måste klippa av och dra en ny bit.

Men detta! Måste ju vara genialt helt enkelt. Detta får dagens i-lands-skutt!

2 kommentarer:

Husfrun sa...

Jag är beredd att hålla med, riktigt all reklam är inte dum reklam. Det här var genialt. Bra investering till nästa julklappsinslagning.

Camilla sa...

Ett solklart i-landsproblem...
Men det verkar vara en supersmart lösning.
Jag brukar annars (när jag kommer ihåg det i förväg) riva av ett antal tejpbitar och sätta på bordskanten innan jag börjar slå in paket. Det funkar också, om man kommer på det innan man börjar förstås.

Follow by Email

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...