tisdag 22 december 2009

Julgransklädning och nyårslöften

Jag har funderat lite på det där med nyårslöften. Varje år lovas det och lovas men inget som blir nåt i slutändan...jag läste en gång att många säger jag ska försöka gå ned i vikt eller jag ska försöka sluta röka. När man säger försöka har man redan gett upp och dessutom redan accepterat ett nederlag. Istället ska man säga jag ska gå ned i vikt. Så under 2010 ska jag:
- Börja äta nyttigare. Mer grönsaker och mindre sött. Min kropp är ett tempel och sånt skit ni vet.
- Börja med yoga på allvar. Minst en till två gånger i veckan. Bort med kylskåpet och in med en kinesisk tonåring!
- Njuta av stunden mer. Ofta tänker jag på det jag borde göra istället för det jag gör. Är jag och tränar känner jag att jag borde vara med familjen. Tittar jag på TV känner jag att jag måste plugga eller lösa jobbproblem. Bort med det! Vi lever bara en gång och jävligt kort.
- Gå ned de sista 5-7 kilon som jag måste gå ned. Bort och väck! Bye bye. Kilon jag aldrig kommer att se igen (ja, förutom vid en graviditet. Men det är ju bebisens kilon! Stooor bebis!). Tack och adjö. Vi har haft några goda år, men nu gör jag slut för gott!
- Att ha mer tålamod med allt. Det får ta den tid det tar. Jag njuter av varje sekund.

Jag avslutar inlägget med lite bilder från julgransklädningen.


Tomte köpt i Danmark i somras

Nutcracker från Macys i New York. De har en hel julvåning under julen med massor av julgrejer. Jag vill köpa allt! När vi flyttar dit...Macys here I come!

N trilskas med de där jäkla julgranskulorna. Inte så lätt för små fingrar.


1 kommentar:

Ida sa...

Åh vad mysigt!

Men det här med löften.. ja jo man har ju försökt genom åren..
Jag säger;
Lycka till, lycka till!
Fast jag tror du fixar det, det var ju inte såå svåra löften, jag menare, att bara yoga en gång i veckan, hur svårt kan det vara ;)

(MEGA SVÅRT) men det håller vi tyst om.

JULKRAM!!!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...