tisdag 17 augusti 2010

Då var man igång!

Första dagen på jobbet gick ju hyfsat! Lite skumt var det att komma tillbaka och bekanta sig med skrivbordet och lärarrummet och planering och arbetskamrater. På eftermiddagen hade jag kommit igång och tankarna var fokuserade. Det kommer att bli ett bra år! Det är jag säker på. Jag har massor med nya ideér och funderingar. Detta blir mitt tredje år som lärare, kan ni tro?! Jag fattar det knappt själv. Och det är först nu som jag börjar känna mig lite varm i kläderna. Sen dyker det alltid upp nåt nytt som man får ta tag i och då känner man sig som en rookie igen. Ingen dag är den andra lik när man jobbar i skolan och det gillar jag!

                                            Bild lånad.

Det var himla skönt att komma hem på eftermiddagen och se min lilla familj. Att komma in genom dörren och nästan innan jag hunnit stänga ordentligt kände Ns små armar om mina ben och ett längtansfullt "Heeeeeeej!" Sen en make som kommer släntrande med en puss i beredskap. Det bästa på hela dagen vill jag lova.
När jag kom hem hade jag också fått information om Tjejmilen i brevlådan. Vad inspirerad jag blev att träna då! Tyvärr upptäckte jag att halsen kändes lite torr och irriterad och näsan började rinna lite...och det vet vi ju vad det betyder. Förkylning. Så istället för att springa gick jag en vända till affären och köpte echineagard mot förkylning. Här ska kureras. Jag orkar fasiken inte vara förkyld just nu. Inte med jobb och träning och annat roligt! Nu håller jag tummarna att mirakelmedicinen motar bort det värsta i alla fall. Jag känner dock att halsen är öm och näsan fortfarande rinner...typiskt.

4 kommentarer:

my sa...

Krya på dig!
Jag vill också börja jobba nu!! haha :)

Ida-www.lippstick.se sa...

Krya på dig!
Hoppas du får en bra arbetsvecka!
/ Kram Ida

Mrs Clapper sa...

Vad du är uppe tidigt! Jag blir lika glad varje morgon jag kollar mailen och hittar en kommentar från dig, trevlig morgonrutin :D

Hoppas echineagarden hjälper och att du är piggelin snart!

Anneli sa...

Det är så mycket lättare att jobba när man har något så härligt att komma hem till :)

Hoppas du kryar på dig.

Follow by Email

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...