torsdag 12 augusti 2010

Ibland älskar jag...

...reklam. Jag har tidigare medgett att jag inte är så förtjust i reklamavbrott. Ibland kan det dock vara skönt med en paus och speciellt när det kommer nåt nytt och roligt. ICA-reklamen kan man alltid lita på. Vem är det som kommer på alla tokiga grejer? Jag skulle nästan ge min vänstra tumme för att få vara med på ett hörn när idésprutorna härjar på kontoret! Jag undrar också vilka sjuka idéer som inte kommer med som reklam (för sånt måste det väl också finnas?).
Ulf har i alla fall jobbat hårt på sin semester.

8 kommentarer:

S w e F l o sa...

Min man säger att han saknar all rolig reklam nu när vi haft DVR i så många år och nästan alltid spolar förbi reklamen... Det är kul när man ser nått som man liksom hickar till lite över sådär ibland. Fast här i USA kan de förstås vara lite strikta. Jag fick dock en smärre chock när jag såg den här, specieltl när jag lyssnade på vad kileln faktiskt sjöng!!! : http://www.youtube.com/watch?v=sQ0M9CBEkw0

Mrs Clapper sa...

Haha! Ja där sa du nått, allt som inte kommer med, det måste vara en del skojiga saker alltså...

Anneli sa...

Det finns en del guldkorn men ibland undrar man hur i hela friden de tänkte när de kom på just det reklamklippet. :-)

my sa...

Hahahahahaha, klockrent!
För en som är svältfödd på svensk teve så är det här som en riktigt god choladpralin. Tack så mycket!

my sa...

Hej hej igen. En snabb fråga: hur gör man för att lägga till foton till en "page" på sin blogg. Som du har gjort på din "om" page t.ex. Jag kan bara lägga in text, och det är lite trist... Tack för hjälpen!

Min plats i solen sa...

Hej vännen!

ICA har verkligen lyckats med sin reklam. Att få sina karaktärer att älskas av svenska folket och att det blir som en liten mini-serie som man följer år efter år. :) Telia var ju ett annat företag som lyckades med samma sak med sin tv-familj. :)

Hoppas att ni får en härlig helg!
Kram Lotta

Trillingnöten sa...

Sweflo: Jag håller med om att det är lite annorlunda i USA :) Och den där reklamen du länkade är ju fantastiskt rolig!!! Jag såg den nån gång i somras när jag var i NY, men tänkte inte på vad de sa! Tack!

Mrs C: Eller hur! Måste vara helt sjuka saker. Man vet ju själv hur det är att spåna...

Anneli: Verkligen! Vad försegick i tankarna när de kom på det! Och vilka är det som sitter där? Hur gamla och hur ser de ut?

My: Hahaha! Den bjuder jag på!

Lotta: Ja, Telia lyckades också! Jag tyckte dock att de blev lite tråkiga till slut. Inte som ICA som verkligen lyckats hålla det intressant. Kram!

freja sa...

haha fast ica reklamerna var rligare precis när dom kom. mer storys då.

Follow by Email

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...