tisdag 24 augusti 2010

Jag fick ett pris!

                   Tack till http://silasminprins.bloggplatsen.se/ för denna fina award!
                                                                    REGLER:
Som Awardvinnare ska du kopiera in Awardbilden i din blogg, för att visa att du har fått den. 
Tacka och länka tillbaka till den du fick Awarden av. 
När man får den så ska man skriva 7 intressanta saker om sig själv
och sedan ge awarden till 7 andra bloggare
(Skriv till dem att de fått award).

Nu vet jag inte om jag har några intressanta saker att skriva om mig själv, men jag ska göra ett försök!

1. När jag var liten tävlade jag och mina kompisar om vem som hade störst skor (genom skostorlek) vilket resulterade i att jag köpte strl 41 trots att jag egentligen nog skulle haft 37.
2. Jag HATAR när folk smaskar och smackar när de äter. Att jag inte strypt nån ännu är ett mysterium.
3. Jag gillade att samla när jag var liten. Jag samlade på sniglar bland annat. Japp, ni hörde rätt, sniglar. I ett akvarium. De torkade och dog. Eller rymde. Jäkla snabba de där :p
4. Jag har studerat 6 språk. Nu pratar jag med nöd och näppe två, men kan lite smått och gott på resten också . Kan liksom hanka mig fram och läsa och prata hyfsat.
5. Jag är rädd för döden. 
6. Jag skulle hemskt gärna vilja skriva en bok en dag. Någon gång i livet.  
7. Jag har aldrig varit så lycklig som jag är just nu!

Jag ger nu denna award till följande underbara bloggare (dock tycker jag att ni alla är värda en sådan!)

7 kommentarer:

Mrs Clapper sa...

Vad kul!! Tack!! Vilka roliga punkter, sniglarna och skorna fick mig att skratta högt på lunchen, precis vad jag behövde! Haha! Kram

Anneli sa...

Tack så jättemycket, vad gullig du är och vad glad och stolt jag blir!
Jag ska tänka på de där sju punkterna och så återkommer jag :)

Det är jättekul att läsa lite udda saker om andra människor. Sex språk, imponerande! Jag har inte hört förut om tjejer som tävlar om att ha STÖRST skor. Måste ha känts skönt för dem som hade stora fötter :D

Kramar!

Marianne sa...

Kul med de där språken! Får man fråga vilka det är? Engelska utgår jag ifrån. Men vilka mer?

Kram!

Stef sa...

Ojdå vad många språk du har studerat! Och vilken fin banner du har fixat! Urfin!

Kramar

Trillingnöten sa...

Mrs C: Vad bra att jag kunde liva upp din lunch lite grann!

Anneli: Ja, varifrån vi fick störst skor ifrån fattar jag inte. Men det var säkert bra för några tjejer med större storlekar :) Jag fick skavsår iaf :)

Marianne: Jag gillar verkligen språk så jag studerade engelska, tyska, franska, spanska, latin och teckenspråk samt svenska (givetvis). Jag skulle gärna läsa fler språk, men tack vare de jag redan kan förstår jag lite italienska och holländska till exempel. Kram!

Stef: :) Tack! Maken är en duktig bannerfixare måste jag säga :)

Min plats i solen sa...

Grattis till awarden! :) Den förtjänar du verkligen! :) Jag är så glad att du hittade till min lilla vrå av bloggvärlden och lämnade en kommentar så att jag hittade hit här till dig den där gången. :) För här stannade jag ju kvar. Just för att du är så härlig! :) Du skriver så bra och bjuder verkligen på dig själv och jag blir alltid lika glad då jag kikar in här hos dig eller ser dina fina kommentarer hos mig. Så ett stort grattis och njut av din välförtjänta award vännen! :)

Alldeles varm i hjärtat blir jag också av att se att du har skickat awarden vidare till mig. Tusen tack! :) Vad glad jag blir! Det värmer i hjärtat och visst blir man glad av att få uppskattning och bekräftelse för det man gör. Så tusen tack för den! :)

Roligt att lära sig lite nya saker om dig också. ;)Och skönt att höra att det inte bara var jag som samlade på sniglar och tog livet av dem. :/ Jag och min kompis samlade sniglar och förvarade i varsin Big Pack låda med hål i locket. Sedan åkte vi båda på semester och då vi kom hem var sniglarna döda. Mamma som undrade vad det var som luktade så illa var inte speciellt glad. ;)

Ha en strålande dag och sköt om dig! :)
Kram Lotta

Trillingnöten sa...

Lotta: Jag blev bara så himla varm och glad när jag läste din kommentar! Tack kära du! :) Stackars sniglar! Vilket öde! Ibland tänker jag på om någon jätte skulle få för sig att göra samma sak med oss människor...usch! :)

Follow by Email

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...