lördag 7 augusti 2010

Spännande!

Överraskningar bjöds det på igår minsann! Igår blev jag moster för andra gången! Till en liten tjej den här gången. Vi hade ju förväntat oss den lilla krabaten att se dagens ljus först om två veckor, men icke. Hon var en nyfiken liten som ville ut aningens tidigare. Och vad ska man göra? :p
Såna här dagar, när man har nära och kära som får barn, då tänker man oundvikligen på hur det var när lilla N föddes och hur underbart det var att se henne för första gången. Det är en känsla som sitter med fortfarande. Det är en fantastisk upplevelse som syster och hennes man går igenom just nu!

En jättefin start på denna helg. Idag fyller nämligen syster E också. Gratulerar!
Augusti är en populär månad i vår familj. Inte mindre än fyra stycken (inklusive mig själv) har nu födelsedag i augusti. Mycket tårta blir det. Tur att tårta är så himla gott : )

                                                             Bild lånad!

7 kommentarer:

Sara sa...

Vi är också en familj med många födelsedagar i augusti. Jag och båda mina barn fyller år inom åtta dagar. Min mamma och min svägerska fyller år och barnens kusin. Så det börjar bli många nu. Dessutom väntar mig näst äldsta bror ett till barn som ska titta ut i augusti. :) Men som sagt, det är härligt med födelsedagar!

Svar från bloggen: Nej det var bara mammas om fick testa blåsa glas. Men det var häftigt att titta på och absolut nåt som jag kan tänka mig att testa nån gång.

Anneli sa...

Visst är det härligt med födelsedagar. Och att minnas när ens barn föddes :-) Jag känner lite vemod över att den tiden är över och att jag inte får vara med om det mer. Jag måste ändå vara nöjd, jag har ju gjort det fyra gånger:-)

Ida-www.lippstick.se sa...

Grattis!
Sicka massor av lyckönskningar!
/ Kram Ida

Emma sa...

Grattis! Är du ocksa lejon? Jag fyller i mitten av augusti...:-) Nu är jag visserligen inte sa intresserad av astrologi men;)

Visst är det stort med nya människor. Jag blir lite avis, fast positivt varje gang det sker.Vi har haft det jobbigt i min familj men med en liten bebis mitt i känns det mycket ljusare. Kram.

Stef sa...

Grattis till nya syskonbarnet! :) Och ja det är ju för väl att tårta är mumsigt, så man kan äta mycket av det menar jag! kramar

Trillingnöten sa...

Sara: Wow, ni har ju himla mycket i augusti!! :)

Anneli: 4 gånger minsann! Ja, det är en speciell känsla som sitter med!

Ida: Tack! Det ska jag!

Emma: Faktiskt är jag jungfru, född ganska precis på den delen. Är heller inte riktigt into astrologi, men det är lite kul ibland. Visst blir man avis! Ojoj...man vill också uppleva det igen, och igen och igen...

Stef: Tack! Absolut! Tårta is the shit :p

Min plats i solen sa...

Hej vännen!

Grattis till systerdottern! :) Härligt! :) Och vad roligt med en liten kusin till er lilla tjej. :)

Jo, den där känslan och de där minnena kommer finnas kvar i hjärtat för alltid. En värdefull gåva! :) Precis som min vackra degmage är. Jo, numera kan jag se det vackra med min degmage. För där har mina två små underverk legat och det är tack vare det jag har den där degmagen nu och vad kunde vara vackrare? Dagligen får jag en påminnelse om det vackra jag och min mage har fått vara med om. Och att dottern säger att hon vill ha en likadan mage som min när hon blir stor värmer hjärtat. Kärlek! :)

Kram Lotta

Follow by Email

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...