torsdag 12 augusti 2010

Inte lätt

Tack för alla fantastiska förslag på hur vi ska ta oss fram i vinterrusket! Både cykelkärra och stödhjul med snökedjort kom som förslag. Och varför inte byta ut lyxåket cykel mot en spark när snön kommer? Det tål att tänkas på. För pappa bildoktorn gjorde en snabb diagnos igår eftermiddag och kom inte fram till något fel. Bättan lät hyfsat (hon har ju lite ålderskrämpor redan) och gick ganska smidigt. Inga batterilampor som blinkade.
Nu börjar jag nästan tro att hon åkt på en liten depression. Hon har ju hört lite samtal om nya bilar och ett och annat hårt ord om hennes förvärrade funktioner. Dessutom är ju höst och vinter på intågande. Ingen direkt favoritårstid för bilen om man säger så. När hon till och med ser till att låsen fryser så att man inte kan sätta sig och starta den mitt i vintern. Jag får helt enkelt hålla alla tummar jag har att den rullar på ordentligt och att det var en tillfällig svacka.

Igår var en underbar dag med sol och sol och värme. Jag och dottern gick till lekparken en lång stund på eftermiddagen. Nu äntligen har hennes skräck för rutschkanan försvunnit. Hon såg en pyttetjej kasta sig utför kanan och då tänkte väl N att inte hon skulle vara sämre! Och vad bra det gick. Hon sprang upp för trapporna och åkte nedför väldigt många gånger. Äntligen!

 N igår. Jag satte på en träningsvideo med Jillian Michaels och när N ser det springer hon iväg ut mot köket. Jag fattade ingenting. Till slut kommer hon tillbaka med mina träningsskor och sätter på sig dem och börjar träna! Hon vet minsann att man behöver lite utrustning.


Idag är dock en dyster dag igen. Ingen sol. Eventuellt regn och rusk. Vi ska i alla fall åka ut en sväng och hälsa på det nya tillskottet i familjen och det gör absolut dagen mycket bättre!

2 kommentarer:

Stef sa...

Ajaj inte prata smörja om bilen när hon hör!

Trillingnöten sa...

Stef: Nej, jag lärde mig en läxa här! Bara snälla saker!

Follow by Email

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...