onsdag 18 augusti 2010

Och vinnaren är....

Häromdagen fick jag ett sms av syrran med den nya bebisen. Skryt om jag får säga det själv :p Hon  hade minsann gått upp 200 gram (ja, syrrans dotter alltså, inte syrran själv) och var värsta a-barnet. Kul för syrran. Sedan fick jag ett till sms efter en stund. Nu kan systerdottern prata fyra olika språk obehindrat. Eh?
Jag passade på att trycka ner syrran lite med ett eget sms. Min N läste faktiskt Shakespeare på franska i tredje månaden! Sug på den! Det var ett jäkla företag att svälja boken kan jag tala om, men vad gör man inte för sitt barns bästa. Det gav resultat för nu tar hon studenten nästa år. Bara 3,5 år gammal. Fantastiskt!

3 kommentarer:

my sa...

Haha, det går minsann snabbt i svängarna hos er! :) Nästan lika snabbt som de vill att de ska gå här i Belgien där man tydligen lämnar iväg ungarna till dagis när de är 3 mån gamla. Jäkla knasbollar säger jag bara!

Och nope, hade inget gevalia. Men jag hade öl! Det är det som gäller här när man får oväntat besök, oavsett vilken tid på dagen det är. Åter igen: knasbollar!

Anna J sa...

:)

Trillingnöten sa...

My: Javisst! Man måste ju vara störst bästa och vackrast alltid.

Öl? Ja, det var nytt. Ska jag börja med i Sverige också. Det skulle vara roligt att se fikakompisarnas miner när man drar fram en öl och lite kanelbullar!

Anna: :D

Follow by Email

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...