måndag 30 augusti 2010

Härligt!

Vilken helg! Den kunde inte varit bättre! I lördags hade jag en underbar födelsedag med familjen. Jag fick jättefina blommor till frukosten. Solros, som är min favorit. Min födelsedagspresent fick jag redan i New York i form av en röd handväska från London Fog. Otroligt fin!
Tack för alla fina gratulationer från er också! Helt underbart!

Därefter gick vi en sväng på stan där jag köpte ett par träningsbyxor till Tjejmilen på söndag. Nu kommer jag ju inte att använda träningsbyxorna BARA på söndag, utan även i framtiden. Jag var tvungen att köpa ett par till då jag inte har några långbyxor att träna i, utan bara kortbyxor. Asjobbigt att springa långt i! De knöglar upp sig när man springer och det blir himla obekvämt. Dessutom känns det som att vädret på söndag kommer att vara lite höstlikt. Bäst att vara förberedd.

Sedan gick vi och handlade till vår middag. Och vad stod det på menyn?
Förrätt: Risotto Milanese
Varmrätt: Beef Wellington med färskpotatis
Dessert: Baklava
Allt givetvis ihopkokt av oss! Det var en avancerad meny minsann och det innebar massor med arbete. Dock blev slutresultatet fantastiskt gott. Jag är själv imponerad av hur duktiga vi var. Första gången vi gjorde alla tre maträtter!

Igår var det städ-och tvättdag. Sen slappade vi lite. Vi skulle gått på nåt Barnens Dag i parken, men det började regna på eftermiddagen. Därför var vi inne och bara tog det lugnt.

Nu är det en ny vecka och nya tag. Bara drygt sex dagar var till Tjejmilen. Nervöst. Bara att komma dit kommer att bli en utmaning. Det blir både buss och tåg (mycket tidigt på morgonen. Jäkla skittåg!) fram och tillbaka. Bilen vågar jag inte ta. Det kanske inte finns nån parkering och att parkera i parkeringshus i Stockholm? Nae. Ruinerande kan man säga. Det får bli vallfärd istället.
Ha en bra måndag alla underbara!

8 kommentarer:

Carro's Blogg sa...

Grattis på födelsedagen om än några dagar försent!!! Låter härligt att vara hemma och laga en trerättersmiddag tillsammans.

Lycka till på tjejmilen!

Ida-www.lippstick.se sa...

Låter som en härlig födelsedag!
Hoppas du får en fin start på veckan!
/ Kram Ida

Saltistjejen sa...

Vilken superhärlig och mysig helg! Jag tycker dessutom det var rätt smart att låta bilen stå. Tjejmilen locka otroligt många och det kanv ara stört omöjig att hitta p-plats då.
Kram!

Kim M. Kimselius sa...

Grattis i efterskott. Duktig du är som ska springa. Lycka till

Mrs Clapper sa...

Åh grattis i efterskott!! Missade helt detta i helgen :( Satt här nu och läste ikapp mig... Låter som om du hade en riktigt bra dag! :) Många kramar!!

Marianne sa...

Bakar ni baklava själva? Jag har varit med en gång vid baklava-bak, och det såg inte lätt ut måste jag säga. Hade själv aldrig fått till så tunna degsjok.

Kram!

Min plats i solen sa...

Hej vännen!

Vilken härlig dag du hade! :) Middagen låter hur smarrig som helst och extra roligt att äta när man har fixat alltihop tillsammans. :)

Kram Lotta

Trillingnöten sa...

Alla: Ja, det var verkligen en lyckad dag! den kunde inte varit bättre!!

Marianne: Vi fuskade lite med baklavan genom att köpa färdig filodeg! För jag såg på en massa recept att alla tyckte det var värt att köpa den ist för att göra själv...:)

Follow by Email

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...