torsdag 8 april 2010

Panik!

I förrgår läste jag som vanligt bloggar och av en slump skriver då Anna att det är dags att byta till sommardäck. Nu? Jag var helt förvirrad. Det skulle ju vara ända till 30 april! Nu sk aman byta den 15 april. Och vi har inga sommardäck. Och jag pendlar. Så nu har vi panikletat på Blocket och hittat nåt som kan fungera. Vi ska kolla idag. De får ju inte byta datum bara så där. Jag var ju kolugn, hade läget under kontroll och sen blir man kastad under bussen på det här viset. Nu fick jag i alla fall nytta av mitt bloggläsande :)

Nåt annat som ger mig panik är allt hundbajs som kommer upp nu när snön börjar försvinna! Vad i helvete tänker hundägare med när de under vintern bara låter bajset vara när hunden gjort sitt? Tror de ärligt att bajset ska gå upp i rök? Att det ska hoppa i närmaste bajstunna själv eftersom det är så kallt ute och de inte vill vara kvar på marken i snön?Eller så kanske de tror att det kalla vädret förvandlar bajset till guld som de sedan kan hämta när snön försvunnit? Så måste det vara!
I alla fall är det ruskigt äckligt att gå på promenad och sedan se en massa bajs som ligger på trottoaren som är ett par månader gamla, lite lätt uppblötta och slaskiga. Stackars barn som går där också. N vill alltid röra saker och gå i saker, hur kul är det att hela tiden tjata om att hon får flytta, gå på andra sidan, inte röra, akta sig? Hur äckligt som helst. Jag ryser.

1 kommentar:

Sara sa...

Håller med. Vissa hundägare måste vara hjärndöda! Man undrar ju om dom själva tycker det är mysigt att se allt hundbajs efter vägen.

Follow by Email

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...