söndag 11 april 2010

Små egenheter

Ju äldre dottern N blir desto fler egenheter kommer fram i hennes personlighet. Det är jättekul att se. Till exempel har hon nån nippe på att stänga dörrar. Så fort en dörr är öppen går hon och stänger den. Är frysen öppen, tvättmaskinen (när vi är i tvättstugan) eller toalettlocket, då är hon genast där och stänger till.

Dessutom älskar hon att prata i låtsastelefon. Hon använder vad som helst som telefon. Det kan vara fjärrkontrollen, USB-pinnen, sin egen plastmobil eller bara handen. Sen går hon runt och pratar. Och pratar. Och pratar. Hon säger "Jajajaja" eller "Oookej" och på sistone även "härligt". Undrar var hon fått det ifrån ? :) På väg hem från affären härom veckan gick hon och pratade med handen som mobiltelefon. Sedan avslutade hon samtalet med "Bye bye, Hejlå", tittade på handen, tryckte av samtalet och la låtsastelefonen i sin ficka. Snacka om att snappa upp allt!

5 kommentarer:

pilla sa...

åh va gulligt. ja hon gillar att prata verkar det som. :)
kanske blir telefon försäljare.. hihi

Ida sa...

Hahaha, så sött. Här går också Lilleman runt och pratar i Smulans telenor, fast han skäller mest och låter arg, har ingen aning om var han får det ifrån, jag tycker inte jag låter arg.....
=)

Ida -wwiw.lippstick.se sa...

Vad härligt det måste vara att se allt hon snappar upp!
/ Kram Ida

anna sa...

gulligt :)

Trillingnöten sa...

Pilla: Jadu, hon busringer av misstag till sin morfar ibland...utan att jag vet om det.

Ida: Hahaha! Nej, aldrig att man låter arg! Måste komma från pappa!

Ida: Ja, det är det verkligen! Fantastiskt roligt :)

Anna: Absolut!

Follow by Email

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...