torsdag 4 november 2010

Så kan det gå....

Jag skulle ju ha tvättat i lördags eftermiddag, men på grund av dotterns feber och förkylning var det helt omöjligt. Hon sov i soffan och var så emlig att jag struntade i att tvätta.
Det är således ganska snart exakt två veckor sedan jag tvättade. Det märks kan jag tala om. Det har faktiskt gått så långt att jag är tvungen att gräva ganska djupt i byrån för att hitta hyfsat snygga, rena och hela kläder. Man får ta den där osnygga tröjan som satt så fint i affären, men som helt ändrade karaktär så fort den kom innanför dörren hemma. Lite som att man kom hem med en tröja som kassörskan råkat lägga i fel kasse. Man vill inte slänga den för den kostade ju pengar. Och vem orkar gå tillbaka med den?
Underkläder är i alla fall värst. Jag har en stash av trosor som räcker en så där två veckor. Sen är det stopp. Då är jag tvungen att ta de där "bra-att-ha"-trosorna. Ni kanske har såna ni också? De där "ursnygga" trosorna man haft i tio år, med små hål lite överallt, som man helt enkelt inte ids slänga. Eller de där trosorna som såg så himla sköna och mysiga ut i affären, men som efter en tvätt är helt oformade, urtvättade och obekväma...Så djupt har jag fått rota. Tur att man har tid imorgon i alla fall.
Den här gången är tiden skriven i bläck. För tänk om jag skulle missa den tiden också?
Då skulle jag väl få ta några gamla T-shirtar och sy om...

 Bild lånad av Jojo Falk

6 kommentarer:

Katarina på Filippinerna sa...

Åh, vilket planerande med att boka tvättstugan. Men jag hoppas du kanske hittat något fint du glömt bort i lådorna!

Camilla sa...

Letandet i lådorna kanske kan ge några glada överraskningar också. Annars får det bli handtvätt i handfatet :-)

Stef sa...

Ja men vid sådana här tillfällen så är det ju toppen att man sparat dom där bra-att-ha trosorna juh! haha! Jag vet precis vad du pratar om ;)

Kramar

Saltistjejen sa...

Hahaa! Visst är det så. Jag ahr också ett gäng kläder och underkläder som sett ina bästa dagar me som ändå hänger med i lådorna. Mest som reserver...
Lycka till med tvätten nu!

Min plats i solen sa...

Hrm, känner igen det där och då har jag ju egen tvättmaskin. :/ Då livet har varit hektiskt och tvätten inte har hunnits med har man själv stått där och rotat fram trosor man hoppades att man aldrig skulle behöva använda igen men som man sparat för akuta fall eller för att man inte har varit smart nog att slänga dem. ;)

Jag håller tummarna för att tvättiden blir av denna helg. Funkar inte bläck får du rista in det nästa gång. ;)

Sköt om dig rara du och ha en fin tvätthelg!

Kram Lotta

Trillingnöten sa...

Kattis: Jag letar fortfarande :p

Camilla: Ja, får jag inte tvättstugan idag är det dags för handfatet!

Stef: Äntligen en annan som erkänner! hahaha

Saltis: Då är vi tre! :) Faktiskt inte helt fel att ha såna när sånt här händer!

Lotta: Tack! Men då är det ju ganska smart ändå att inte kasta de där trosorna man inte längre vill ha! :)

Follow by Email

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...