lördag 27 november 2010

Träning och kost minsann

På onsdag börjar jag med en Personlig Tränare online. Det låter lite skumt kanske, men det känns som att det är värt ett försök. Jag har tragglat ganska länge med träningen och kosten och nu känns det som att jag liksom fastnat, jag kommer ingenstans och jag behöver verkligen lite råd och hjälp. Därför ska jag nu ta hjälp av mammafitness-experten Olga. Jag kikade runt på flera stycken, men fastnade för just Olga. Dels för att hon inte är jättedyr (så mycket pengar har jag inte att slänga runt, hur mycket jag än vill) och sedan för att hon också är just expert på mammakroppen. För ärligt, när man burit (minst) ett barn i sin mage i nio månader och sen klämt ut den på ett eller annat sätt, är det inte konstigt att kroppen förändras. Med alla hormoner som far runt och spökar i alla kroppens vrår, den uttänjda magen och organen som tycks ha bytt plats både en och två gånger under resans gång.
Så nu är jag alltså väldigt peppad inför onsdagen då man får sitt leverne utvärderat och tips om hur man kan gå vidare med både kost och träning. Jag får ju inte avslöja för mycket på bloggen enligt reglerna så jag tar det lite piano med detaljerna.

Jag tänkte avsluta med tänkvärda ord som jag faktiskt fann på Olgas sida för några dagar sedan och som fick mig att tänka lite.

Ni kan också kika in hos Petra som är en fantastisk PT också. Jag funderade på henne också ett bra tag, men insåg att jag inte skulle ha råd just nu. Vi får se i framtiden!

9 kommentarer:

my sa...

Heja heja!

Vad härligt att du är så motiverad och fokuserad. Gillas! Ha en trevlig helg! (Ostfonduen rekommenderas starkt, borde gå att få tag på lite varstanns i sverige...kolla upp det vettja! )

Anna sa...

Det låter mycket peppande!

Monica sa...

Lycka till! Själv får jag dåligt samvete genast, har slarvat med plankan, ska omedelbart kasta mig ned och göra den;-).

Anneli sa...

Lycka till!
Kram!

Min plats i solen sa...

Härligt! :) Beundrar dig för din disciplin och för att du inte bara snackar - du gör. Hejar på dig och skickar ett stort lycka till till dig! :)

Kram på dig

Saltistjejen sa...

Coolt med egen PT. jag tror det kan hjälpa en otroligt mycket eftersom man får en individuell träning och kostupplägg. Dessutom kan en PT nog motivera en mer än om man "bara" går på gymmet själv.
Kram!

Camilla sa...

Så spännande med personlig tränare. Det borde ju kunna höja motivationen. Håller med om att man kan hamna i lägen där man bara trampar runt i samma fotspår. Hoppas Olga kan ge dig ny inspiration.

Leles värld sa...

Vad kul att prova med en PT. Du måste skriva mer om hur det funkar på distans så att säga.

Lycka till nu!

Trillingnöten sa...

My: Nu måste jag ju fråga min PT om det är tillåtet med sånt där nu :p

Anna: Ja, speciellt i dessa tider!

Monica: Ner och give me 3 minuter genast Monica! :p

Anneli: Tack!

Lotta: Varje tanke och uppmuntran hjälper verkligen! Jag försöker vara den som gör, ibland är det lätt och ibland svårt :)

Salits: Det är ju det jag hoppas. Man kan behöva nya sätt att se på saker och personliga råd, inte bara såna allmänna, eftersom vi alla är olika...

Camilla: Jag behöver verkligen det känner jag så jag är verkligen taggad nu!

Lele: Rapporter kommer, det lovar jag!Tack!

Follow by Email

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...