onsdag 24 november 2010

Ska man ha besök

Ska man ha besök på sin blogg ska man tydligen skriva om Skatteverket eller Prinsessan Madeleine. När jag skrev om Madeleine och hennes, numera ex, pojkvän fick jag besök från självaste Drottningholm.
Igår, när jag skrev en liten parentes om Skatteverket fick jag minst 12 besök från intranätet på Skatteverket under dagen.
Numera verkar alla möjliga företag och annat ha spejare på nätet. Jag skrev till exempel ett inte alltför smickrande inlägg om Comviq och genast var det en som arbetade för Comviq som erbjöd sig hjälp. Nu är jag ju en aning skeptisk till folk som erbjuder sig hjälp så där helt apropå så jag vet ju inte om han verkligen jobbade för Comviq. Antagligen.
Jag antar att organisationer som Skatteverket och liknande måste kolla upp om någon skriver om dem. Är det positivt eller negativt som skrivs? Speciellt när bloggare har så stor makt! Vissa bloggare i alla fall.

En annan gång skrev jag om jordgubbsvin (typ enda alkhoholen jag skrivit om) och att det var fantastiskt gott. Gissa vem som fick erbjudande på mailen om att få pröva nån slags hemleverans av australiensiska viner? Ni gissade rätt! Jag som egentligen inte ens dricker vin : ) Men de hade "hört" att jag gillade vin minsann...

Så nu ska jag passa på att gilla Volvo Cross Country. En mycket fin bil enligt mig. Gärna svart eller mörkt blå. Vilken färg som helst passar egentligen. Ingen fara med det. Nu får vi se!

11 kommentarer:

Anna sa...

Det där känner jag igen från bl a tyckande jag haft om olika mer kända personer. Då är man bevakad och kontaktad och bloggen kommer även högt upp på olika bloggportalerhar jag sett.
Spännande att se vad du får för erbjudande nu.
Jag har bl a fått en del förfrågningar om man får länka till min blogg, men jag har sagt nej.
Ha en skön onsdag.

Saltistjejen sa...

Hahahaaa!!!!! Lycka till med volvofisket!!!
:-)

Camilla sa...

Lycka till med bilen! Alltid värt att prova :-)

Anna sa...

Haha, vad roligt, och ja lite läskigt också! Skatteverksspioner, haha :)

Katarina på Filippinerna sa...

Helt klart värt att prova! Undra om man ska skriva om flyget, så man kanske får en extra biljett hem! :)

Stef sa...

Haha härligt! Ojdå då har jag säkert också fått besök av skatteverket......hur kollar man sånt? kramar

Anneli sa...

Bra initiativ :) Lycka till!

Emma sa...

En volvo! Bra idé;) Hoppas de nappar.

Skatteverket kikar säkert in också för att kolla om det är någon som skriver att de är "så j-la lurade". Då kan de ju sätta dit dem ;)

Monica sa...

Den där bilen är ingen dum idé:-) skriv nåt positivt att den klarar alla vinterväder och vad varje svensk bör ha så kommer den på "posten" fortare än du anar;-), och färgen har ju ingen betydelse, du kan nog stå ut med vilket som:-)

Trillingnöten sa...

Anna: Visst är det skumt :p Vilka erbjudanden man kan få genom sin blogg!

Saltis: Tack!

Camilla: Eller hur!

Anna: Haha! Eller hur!

Katarina: Kör på! Man vet aldrig :p

Stef: absolut! Svar på din blogg!

Anneli: Tack!

Emma: Ja! Det tänkte jag inte på...bäst å vara laglig på bloggen iaf!

Monica: Jäklars! Jag får lägga till! :) Tack för tipset, du verkar vara världsvan när det gäller sånt här...

Min plats i solen sa...

Jag håller tummarna för att den står där på gatan en dag och lyser upp en vardagsmorgon för er. Gärna innan jul. Vilken julklapp det skulle vara. :)

Hrm, den effekten har jag änu inte fått på min blogg. Lite synd faktiskt för visst hade det varit trevligt att bli överöst med kokböcker, film och trädgårdsprylar av alla de slag. ;)

Kram Lotta

Follow by Email

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...