lördag 5 februari 2011

Funderingar i duschen och feber

Idag har jag träningsvärk. Torsdagen på gymmet och gårdagens Hollywoodyoga (japp, du läste rätt! Hollywoodyoga) med extra magträning har gjort sitt. Trots stretchning värker armarna och ryggen ganska rejält. En skön smärta dock.
I duschen efter träning infinner sig en hel del tankar och funderingar. Något som jag funderat på är bland annat själva handdukstorkningen efter en dusch. Jag har lagt märke till att när jag tar handduken för att torka gör jag EXAKT likadant varje gång. Börjar med samma kroppsdelar, fortsätter med nästa och avslutar med samma kroppsdel. Varje gång. Det är liksom som att hjärnan arbetat fram det bästa sättet att torka av kroppen i en viss speciell ordning.
En gång försökte jag torka på ett annat sätt, men då blev jag förvirrad och det tog längre tid. Fundera på det nästa gång ni kliver ur duschen : ) Men inte för mycket för då förstör ni "torkflowet".

Idag är det lördag. Lördagsbrunch står på schemat. Min mamma kommer förbi en sväng på eftermiddagen och så klart MELODIFESTIVALFEBER! Ikväll smäller det. Jag ser verkligen fram emot det och kan knappt vänta. I år har jag inte lyssnat på bidragen i förväg som jag gjorde förra året. Vi får se om det gör skillnad i vad jag tycker.

Ha en superfin lördag!

8 kommentarer:

Anna sa...

Jaa du...du och dina funderingar ;-)...gillar det...och visst är det så, när jag tänker efter, att jag också torkar mig på samma sätt varje gång efter duschen.
Ha nu en trevlig lördag med mamma och allt...
Melodifestival är inget för mig, så här blir det nåt annat ikväll.

Stef sa...

Jag har aldrig riktigt lagt någon extra tanke på hur jag torkar mig men nu när du säger det så har du så rätt! Jag gör också alltid på samma sätt! :) knas det där!

Ha en superfin helg!

Kramar

Carro's Blogg sa...

Det är som du säger, man har en viss inövad torkteknik när man kommer ut ur duchen. Det måste dessutom gå fort eftersom det oftas blir lite kallt direkt efter att man klivit ur duschen. En sak till som är viktigt är handdukskvaliten. De måste suga bra och får inte lämna massa ludd efter sig.

Monica sa...

Trevlig helg och hälsa lilltjejen som ser så pigg och glad ut:-)

Anna sa...

Söt bild :) Härligt att fler har melodifestivalfeber :)

Saltistjejen sa...

Hahaaa! Du är för rolig du! jag tror att de flesta av oss har massa saker vi gör "per automatik" numer. Även att klä på oss. Jag slår vad om att många sätter på sig strumpan på en fot före den andra osv.... Utan att tänka på det. :-)
Så Melodifestivalen håller än i Sverige?!? Där ser man. När vi bodde hemma kollade jag men redan året efter att vi flyttat hit kändes det sååå ointressant... ;-) Tror verkligen det är ngt man måste bo i Sverige för att uppskatta och tycka är roligt att följa?
Vad var det förresten för feber?? Eller missade jag det helt?
oavsett hoppas jag att ni alla mår rba!
Kraaam!

Min plats i solen sa...

Ha, ha DET är faktiskt något jag aldrig har funderat över men nu vet jag ju att jag kommer att tänka på detta när jag duschar morgon. ;) Kommer det att bli torkkaos tro eller kommer jag följa samma vanliga invanda mönster? Spännande att se. ;)

Jag hoppas att träningsvärken har börjat lägga sig lite nu?

Ha en fin kommande vecka och ta hand om dig!

Kram Lotta

Trillingnöten sa...

Anna; Du ser :) Hoppas du hde en trevlig kväll utan festivalen!

Stef: hahaha, min teori fungerar!

Carro: Word! Handduken är jätteviktig!

Monica: Tack!!

Anna; Ja, alla verkar dissa mer och mer. Jag håller mig kvar ett tag till!

Saltis: Det underlättar ju givetvis att vara i Sverige där så många gillar det :) Men jag följde det i New York också...fast hade vi bott kvar hade dte nog inte varit så...
Det var ju min Melodifestivalfeber jag pratade om! ;)

Lotta: Hur gick det? :) Kram!

Follow by Email

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...