torsdag 17 februari 2011

Sponsrad?

Jag anar en hemlig konspiration på mitt gym. En subtil konspiration som jag inte riktigt gillar. Den har pågått ett par veckor nu och jag börjar undra när den ska ta slut...Jag orkar inte stå emot längre.
Lyssna på det här. Det verkar som att tonårsidolen Darins PR-folk har börjat sponsra och nästla sig in på mitt älskade gym! Total katastrof kan jag bara meddela!
Hur vet jag att hans g(r)ymma undersåtar har smidit elaka och hemska planer att förgöra alla medlemmar över 25?
Jo, de senaste veckorna har Darins två nyaste låtar gått på repeat under nästan alla mina gympass. Jag svär att jag har hört "Lovekiller" (heter den så??) spelas i högtalarna fyra gånger under ETT pass på EN TIMME. Inte nog med det, den varvades med hans andra hitlåt (som jag inte vet namnet på)! Det har gått så långt att jag funderar på att ta med min egen musik istället. Darin må vara sockersöt och fantastisk på alla sätt och vis, men han är inte min cup of tea alls. Jag kan stå ut med att sångerna passerar flyktigt på radion då och då, men inte höra endast hans låtar under en timme när man försöker träna...

Nog om Darin. Andra, mer glädjande, nyheter är att dottern verkar kunna klara sig utan nattblöja (knock on wood) ! Bara så där. Vi gjorde ett seriöst försök i nästan tre veckor under mitt jullov där vi satte in pottan i hennes rum, förklarade pedagogiskt hur hon skulle göra, inte kissa sängen, kissa pottan och vi tog upp henne mitt i natten och satte henne på pottan för att kissa.
Det misslyckades totalt. Det blev bara värre. Hon trodde nog till slut att skyddet i sängen faktiskt var till för henne att kissa på. Lite som att underlätta för rumpan. Ta bort blöjan - kissa i frihet i sängen! Hon kissade i sängen när hon var vaken till och med.
Efter tre veckors tvättande gav vi upp och la det på is. Vår tanke var att försöka under mitt sportlov igen. Men hör och häpna. För en vecka sen var blöjan torr efter natten. Vi trodde givetvis bara att det var tur, men natt efter natt var blöjan torr. Nu har vi varvat att sova utan blöja och med blöja och hon har varit torr alla nätter utom en. Fantastiskt!


Evil?

7 kommentarer:

Katarina sa...

Jag måste nog gå till You Tube och lyssna på vad som tagit över din träningsplats!

Oj,, vad mycket tvättande det har blivit,,, jag hoppas det vänder snart och hon har kommit på att pottan är rätt great! Men det gäller att ha tålamod.... skulle jag tro

Ha en bra dag! Kram

Saltistjejen sa...

Haha kanske är det en smygsponsring...? ;-)
Ang nattblöjan låter det super! E har nästan alltid torr blöja på morgnarna nu men vi har inte riktigt vågat oss på att ta bort den. Vårt problem med potträningen är nog att hon bara vill använda pottan när hon SJÄLV vill. Vilket inte alls är när det kanske skulle BEHÖVAS... ;-) Vi försöker på morgnarna nu att hon kissar på pottan för annars blir det ofta läckage eftersom hon inte kissat under natten heller. Så det plus den mängd mjölk hon dricker som frukost brukar bli för mycket för pampers att ta emot på en och samma gång.... Mn det är inte alla morgnar hon vill kissa på pottan därav en del läckage ibland. Men men vi kommer kanske dit så småningom. Jag ahr kompisar som säger att det är ingen vits alls att "stressa fram" detta utan det måste komma när de är mogna och själva vill. Vilket verkar vara fallet för er med N nu! :-)
Det ska i vilket fall som helst bli skönt den dagen de slutar med blöja!
Kram!!

Stef sa...

Haha Darin är evil. Jag har fått se honom live två gånger, ofrivilligt! Och så bra att dotterna börjar bli torr om nätterna! :)

kramar

Kim M. Kimselius sa...

Ja, det där med musik kan gå en på nerverna, om man inte tycker om den. Själv kan jag ha samma CD snurrande vecka efter vecka när jag är inne i min skrivarfas. Orden går liksom inte in då, det blir bara ett bakgrundsljud som stänger ute allt annat. Kanske du ska försöka tänka likadant...
Grattis till mindre tvätt och mindre blöjinköp!
Minns fortfarande hur jag skulle knyta snibbarna på min brors blöjor, vilket jag aldrig lyckades göra, så det rann alltid bredvid. På den tiden var inte dagens fenomenala blöjor uppfunna...
kram Kim

Camilla sa...

Så skönt både för er och för dotterna att slippa nattblöjan. Plötsligt en dag är dom bara mogna, dom små liven.

Cecilia sa...

Tack så hemskt mycket för brevet som kom på posten idag! Glatt överraskad blev jag :-) Så gulligt av dig!

Monica sa...

Tror det är individuellt med kisseriet och när det hamnar där det ska så småningom, hela systemet sitter ju i hjärnan så det är olika hur långt mognaden hunnit från barn till barn. Nu har hon kommit dit själv, är jättebra, och blir mindre tvätt för er, enklare på alla sätt, går säkert fort nu för henne att komma in i det. Ha det så bra:-) PS Du får hjälpa gymmet med musiken:-)

Follow by Email

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...