söndag 20 februari 2011

Nervös och måndagslista

Om drygt en timme ska jag sätta mig i bilen, okristligt tidigt med andra ord, och åka till den fruktade besiktningen av bilen. För varje år känns det mer och mer nervöst. Bilen förändras till varje år och får en massa nya funktioner som måste förklaras för besiktningsmannen/kvinnan. Det är några grejer som jag vet om som de kommer att ge nedslag på idag (pappa bildoktor), men det går att fixa inom den där månaden man har på sig. Nu hoppas jag att de inte kommer på nåt nytt när vi är där. Yikes. Vill inte!
Trots det är det faktiskt måndag och jag är glad för att:

  • vi faktiskt har en bil som rullar och tar mig till jobbet varje dag
  • jag är ledig på torsdag för att göra min hemliga grej (bäst att passa på att påminna så ni inte glömmer :p)
  • en vecka kvar och sen är det välbehövligt sportlov minsann. Sömn och umgänge med familjen står på schemat. Och träning så klart.
  • på fredag och lördag är det marknad i stan. Mysigt. Håller tummarna för att fudge-tanten står där i år igen. Hon har fudge "to die for". Jag snackar om godiset nu alltså. Ni fattar.
  • de sista utvecklingssamtalen går av stapeln under veckan. Intensivt har det varit. Trevligt att träffa föräldrarna, men tar tid att förbereda och tid att genomföra.
  • imorgon firar vi fem år, jag och maken.
  • jag har en fantastisk familj som alltid finns där!
Välkommen måndag och vecka 8!

Uppdatering: vilken öken. Jag misstog mig på dag så besiktningen är imorgon och inte idag. Vilken jädra tur att jag dubbelkollade!

8 kommentarer:

Sofie i San Francisco sa...

Det gäller att vara positiv!

Katarina sa...

Tur att bilen ska besiktas imorgon eller blev det bara en förlängd oro?

Bilar som börjar ha gjort sitt är ofta en oroshärd,, hoppas det ska gå bra imorgon.

Precis som sofe, säger jag bara, tur att du är så positiv :)

Kram och ha en bra dag!

Kim M. Kimselius sa...

Tänkte: Måndaglista, på en tisdag... Sedan insåg jag att det faktiskt var du som hade rätt... Så går det när man som jag jobbar sju dagar i veckan. Noll koll på vilken dag det är. Är inte förvånad att du tog fel dag för besiktningen. Ska bli spännande att höra vad som händer på torsdag. Lycka till! Kram Kim

Camilla sa...

Lycka till med besiktningen och lycka till på torsdag. Jag är inte ett dugg nyfiken, så det så. Humdidum...

Stef sa...

Gud vad du skriver människa, här gäller det att hänga med! Bahahahahah som jag skrattade när jag läste..."vilken öken....." hahaha *host host hrmmm* förlåt naturligtvis är det inte roligt att du tagit fel på dagarna, men uttrycket var väldigt komiskt! :) kramar

Saltistjejen sa...

Hoppas den blev godkänd!!!

Carro's Blogg sa...

Hihi, det där med besiktning är allt bra trist, men nödvändigt. Lycka till imorgon!

Skrotmamman skrotar vidare sa...

LOL! Skrattade högt åt tillägget ;-)
Påminner om mig, mitt och dotterns sjukhusäventyr idag. Halvvägs dit i bil (planerat, kallat och uppstiget tidigt) så kommer jag på att kanske dubbelkolla datum och tid. Vem litar på en vimsig småbarnshjärna som öppnade ett kuvert för 2 veckor sedan?!?!?

PHU. Den här måndagen klarade jag mig. Jag mindes rätt. ;-)

Follow by Email

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...