fredag 11 februari 2011

Jag är lite rädd

Jag ska erkänna. Jag är inte sugen på att hoppa in i bilen och köra till jobbet. Det har snöat hela natten och jag hör skräckhistorier om köer och olyckor på vägarna. Igår var det en lastbil som störde på väg hem. Jag blev fast ett tag i en kö, men kunde ta mig ut och åka en annan väg. På vissa delar av sträckan fungerar ju inte det. Det finns bara en väg och den är blockerad.
Idag åker jag med andra ord extra tidigt och jag tar med mig lite matsäck och nån filt och andra förnödenheter. Kanske åker förbi och köper en spade också. Igår fick jag nämligen gräva ut bilen när jag skulle åka från jobbet. Med händerna och blöta vantar! Ingen höjdare.
Jag måste meddela dottern att det där med uppdragna byxben inte fungerar. Det verkar bara bli värre.

Igår var det rena rama julafton. Jag fick hem två spännande saker på posten. Ett proteinpulver med smaken Cookies and Cream (smakade supergott) som jag vann hos Alexi.

Sen fick jag också hem ett pack med Santa Maria kryddmixar från Buzzador. Det är nåt helt nytt som vi ska få testa och avge vår åsikt om.

Jag har några över så om ni är intresserade kan ni kommentera här så kontaktar jag er och skickar över ett paket! 
Själv ska jag testa i helgen så jag kan ju ännu inte avge en rapport om vad jag tycker. Det verkar spännande i alla fall!

Nu är det fredag go vänner! Och jag ska avnjuta lite havregrynsgröt och packa min överlevnadsväska :)

9 kommentarer:

Saltistjejen sa...

Oj ta det försiktigt!
Det är inte att leka med att köra på vinterväglag. Men det låter bra att du ahr emd dig nödvändiheter OM du skulle bli stående vilket vi HOPPAS att du INTE blir såklart!!!!
Hoppas din fredag blir bra och sedan är det HELG!!! :-)
Kram!

my sa...

Ojdå, hoppas vår vår kommer upp till er snart också. Håller tummarna för att du ska slippa använda dig av matsäck och annat!

Angående den där texmexen så vet jag en fästman som skulle älska att prova den (han har snöat in på texmex-mat på sistonne och kommer hem med allsköns olika kryddmixer från affären), men porto till belgien är ju lite dyrt. haha. Men dela gärna med dig av huruvida det var gott så kan vi försöka hitta den i affärerna när vi kommer hem. :)

Kram på dig

emelie sa...

jag vill ha:D

Cecilia sa...

Jag vill också ha grejer från buzzador, var jättelängesen dem skickade något till mig :-(

Monica sa...

Hoppas det gick bra i trafiken, är ju rent otroligt hur det ser ut. Vila ut i helgen till nästa snöstorm:-). Fin och rolig helg önskas dig och de dina.

Kim M. Kimselius sa...

Ta det lugnt i snön och halkan. Förstår att du är rädd. Jag är så glad att jag inte måste ge mig ut på vägarna just nu. Värre var det före jul när jag reste runt och signerade i värsta snöstormarna... Så jag vet verkligen hur det känns. Ställer gärna upp och testar också! Kram Kim

Min plats i solen sa...

Jag tycker att du resonerar hur klokt som helst som tar det lugnt och ger dig av i god tid. Och den där spaden tror jag är ett bra köp. Om alla tänkte som du så skulle säket många av trafikolyckorna minska.

Jag hoppas att du har haft en bra dag och att det gick bra att köra till och från jobbet?

Vad spännande med paket! Visst blir dagen extra glittrig då man får paket? :) Jag hoppas att båda ska ge dig extra glädje. :)

Ha en strålande fin helg och ta hand om dig vännen!

Kram Lotta

Mrs Clapper sa...

Vad bra att du har en sån väska! Något som jag "gömt" i makens bil är sådana där små paket som blir varma när man öppnar dem som man kan stoppa på kroppen för att hålla värmen. De är superbra! Framförallt som man blir stående nånstans att öppna en sån och lägga innanför byxorna vid ryggslutet. Kör försiktigt!

Trillingnöten sa...

Saltis: Tack :)) Hoppas du får en jättefin helg du med!

My: Skicka hit våren!!! Helst igår :)

Emelie: Okay! Kram

Cecilia: Ja, det är första gången de skickar till mg faktiskt. Ska se vad jag kan göra ;)

Monica: Ja, ingen bil blir det i helgen kan jag lova! Ha en superfin helg!

Kim: Att vara ute på vägarna i snön som nu och innan jul, det gör man bara om man måste. Jag skickar!

Lotta: Ja, dagar med paket är alltid mysiga :) Lite spännande så där. Ha en superfin helg!

MrsC: Men vad häftigt! De har jag inte hört talas om alls!

Follow by Email

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...