fredag 4 februari 2011

Helgen är kommen

I alla fall om några timmar. Det är skönt. Jag behöver lite skönhetssömn, lite vila, lite filmmys och lite familjekramar. Lite lördagsbrunch.
Gårdagen bjöd på fantastiska nyheter. Inte bara det att det mesta på jobbet rett ut sig och jag kan gå dit utan ångest, jag fick också ett oemotståndligt erbjudande. Nu är jag inte riktigt säker på hur mycket jag ska berätta, eftersom jag ju är lite anonym på bloggen (ja, jag skyltar i alla fall inte med namn och adress).
Det roliga kommer att ske om några veckor, datum är inte bestämt ännu. Jag kommer nog inte att kunna hålla mig till slut, men för nu kan vi säga att det är trevligt, roligt och något att se fram emot. Med detta har jag i princip inte sagt nånting, jag vet, men trust me, det blir bra så småningom : )

Om cirka två veckor måste bilen in på besiktning igen. Seriöst. Varje år vid den här tiden får jag lite panikångest. Jag ber till de högre bilgudarna att den ska gå igenom, Förra året blev det en tvåa. Tydligen höll halva golvet på att trilla genom på passagerarsidan. Det fick fixas. I år...med tanke på vad som hänt under året. Numera startas bilen inte med nyckel. Jag tänker inte berätta hur den startas. Ingen nyckel i alla fall. Huven öppnas heller inte på tradtionellt sätt eftersom snöret/vajern gick av för några veckor sen. Förutom det, rosten, att den röda batterilampan lyser, bromsarna skriker lite grann, backspegeln hotar att hänga på trekvart, så går den ganska bra. Den håller i. Den kämpar på. Man får hoppas att besiktningsmannen/kvinnan ser vilken otrolig effort bilen lägger på vårt förhållande (strictly business, så klart). Pappa ska väl köra igenom en minibesiktning innan den riktiga. Jag håller tummarna. (Tack Bättan för ditt fantasiska arbete. Jag ska aldrig byta ut dig, du underbara lilla bil. I vått och torrt står du ut med mig och väglaget. Du är värd den bästa oljan, lite helgvila och en och annan biltvätt. Keep up the good work!)

8 kommentarer:

Anneli sa...

Snacka om cliffhanger, jag ser verkligen fram emot att få mer information :)

Du har en utmaning hos mig.

Ha en riktigt skön helt!

Kim M. Kimselius sa...

Det låter som om din bil kommer att få problem med att gå igenom besiktningen. Håller tummarna! Min bil fick också några tvåor sist jag besiktigade den, de är åtgärdade och nu puttrar bilen på igen! Förstår att du vill och inte vill berätta om det roliga som är på gång. Lycka till! Kram Kim

Saltistjejen sa...

Å vad roligt!!! Nu blev jag nyfiken. Såklart! :-)
Hoppas du kan berätta lite mer senare.
och lycka till med Bättan!!!!! Låter ändå som ni kanske borde fundera på en ny bil??? Jag vill ju inte att ni ska köra runt med en bil där golvet plötsligt ramlar ur på motorvägen. Det låter lite risky??????
Kram och hoppas du får en riktigt fin helg där du kan ladda batterierna!

Mrs Clapper sa...

Gud så spännande! Skit i att vara anonym, bara ut med det! Vi lovar att inte berätta för nån! :D

Hoppas att ni får en riktigt mysig helg tillsammans och jag ska hålla tummarna på besiktningen! Kram

emma sa...

Meh! Vill ju veta ju fattaru väl!

Monica sa...

Vad bra att du fått nåt spännande att se framemot eller tacka ja till. Precis vad som behövs som uppmuntran då och då:-) du ser, redan är det bättre, bara vi lämnat det eländiga januari bakom oss. Februari, here we come:-)

Mrs Clapper sa...

Jag tänkte på det där med torkningen imorse efter duschen, och efter att jag torkat håret tänkte jag att: ja och sen brukar jag ju ta vänster ben. Men ack nej! Kroppen bestämde att det var höger arm som skulle torkas och då kände jag ju direkt att Ja just det, det är SÅ jag brukar göra! Ha ha! Väldigt festligt! Undra hur många människor du har fått att tänka på dig nu helt spritt språngade efter duschen haha!

Min plats i solen sa...

Vad spännande! Nu blir jag ju hur nyfiken som helst. Men jag ger mig till tåls, är superglad för din skull och hoppas på att du kommer at skriva om det när det är dags här på bloggen? :)

Kram

Follow by Email

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...