måndag 13 juni 2011

Söndag i träningens tecken

Jag har så många inlägg att skriva att jag snart får öka på mitt antal skrivna inlägg per dag till åtminstone sju! Idag  skriver jag om KRAMAR och nu om träning.

I går var det äntligen dags att styra kosan mot hufvudstaden för att få en dag om kost, motivation och träning. Dagen började så där lagom roligt med åska och ösregn. Som tur var, var det snabbt övergående och när jag nådde Stockholm var vädret omvänt. Solsken och värme! Det var en bit att gå från stationen, men eftersom jag har ett ganska bra lokalsinne hittade jag gymmet ganska direkt. Med 45 minuter kvar satte jag mig i parken intill och läste en stund. Det var massor med familjer och människor ute i det fina vädret. Det är roligt att ibland bara sitta och spana in människor som passerar.
När klockan slog 11 befann jag mig vid gymmet och fick träffa de fyra andra vinnarna och de två fitnessbloggerskorna Robine och Lina. Vi satt ned inne på gymmet och vi gick igenom motivation ett bra tag. Utan motivation kommer man ju ingenstans även om man skulle ha alla andra vektyg! Det var verkligen superbra!
Sedan kom också Sid och gick igenom kost och hur man ska lägga upp kost och eventuella kosttillskott. Till sist kom mitt favoritinslag, nämligen gymmet!
Först gick vi igenom tekniken, och där lärde jag mig massor. Det var en hel del teknik som jag trodde att jag hade rätt i övningarna, men med små justeringar kändes det mycket bättre och övningarna tog helt annorlunda. Jag har faktiskt aldrig blivit guidad i gymmet ordentligt tidigare, utan det mesta är självlärt. Därefter var det dags att få lida lite. Robine körde stenhårt med mina ben och mage. Helt grymt var det. Jag var redo att ge upp många, många gånger och när hon la på mer vikter vid en övning trodde jag att jag skulle dö, eller i alla fall att benen skulle gå av. Vi körde så pass länge att jag till slut var tvungen att springa till tåget utan att duscha. Men vad sjutton gör det? En timme extra med lidande och inspiration, vad är det mot en dusch?
Bilder kommer senare. Jag planerar att sno från Jasmin som också var med vid sidan av och både filmade och tog fina bilder.
Fantastisk dag var det i alla fall! Mina ben är så lagom möra idag och jag kommer att bli påmind om söndagen ett par dagar till framöver!

13 kommentarer:

Saltistjejen sa...

HÄRLIGT!! Vilken dag! Tänk att du fick chansen att få uppleva detta!!!
:-)
Kramar!

Robine sa...

Va glad jag blir att du gillade dagen!
Du är grymt stark Djelena både fysiskt och psykiskt - det är där din styrka sitter. Och så verkar du vara väldigt klok också och med det kommer man långt.

Om benen gör väldigt ont kan du alltid be din man massera dom lite. Det är kanske inte det skönaste men träningsvärken lindras något och slagg från mjölksyra etc får en chans att mjukas upp och sakteligen försvinna.

GRYM dag igår - HEJA dig!!!

Husfrun sa...

Låter som en jättehärlig, om än mör dag :)
Kram.

Ps. hoppas du får paketet i dag.

Duktiga Tjejen sa...

Härligt!

Monica sa...

Vad spännande! Otroligt bra att få rörelserna korrigerade, bli visad exakt hur man ska göra, det är svårt att göra rätt när man kollat bilder, tittat på andra och läst bara, men sen att nån handgripligt rättar till, vad bra du fick göra detta. Du verkar också fått mycket ny energi som tar dig till storstan så där en söndagsmorgon:-) Jag skulle på nån kurs, kommer inte ihåg nu vad riktigt och jag gick Drottninggatan upp förbi PUB, det hållet, tidigt en söndagsmorgon och inte EN människa var ute, som stan vore död, jättekonstigt kändes det. Du såg folk i alla fall:-)

Monika Häägg sa...

Det låter jobbigt men är säkert nyttigt. Jag brukar ju träna på gym, men är väldigt försiktig med vikterna. Kanske beror på att jag är så gammal som jag är...

Marina sa...

Om man får träningsvärk bara av att läsa ditt inlägg, kanske det är idé att gå ut lite försiktigare, eller...?!

my sa...

Vilken spännande dag! :)

Nu ska jag gå in och läsa om din svärmors projekt... Hej svejs!

Lina sa...

Va kul att du gillade dagen! Jag önskar jag hade hunnit med en 1 on 1 time med dig men det verkar som du fick smaka på riktigt tunga vikter av robine. om du vill ha hjälp med korrigering av kost så maila mig så hjälper jag dig! kram och tack för dagen!!

Anneli sa...

Vad duktig och stark du är.

Trillingnöten sa...

Saltis: Jag är så tacksam för denna dag som gav mig motivation och fler verktyg!

Robine: TACK för en superdag! Jag hade verkligen jättekul och var så peppad efteråt. Kändes som du satt på axeln igår när jag tränade och skrek på mig lite :) Jag kan mer än jag tror!

Husfrun: :)

Duktiga: Super!

Monica: haha, jag tackar det fina vädret plus att det är sommar. Massor med turister var det i alla fall :)

Monika: Kör på med vikterna :) ta det lugnt i början bara, men sen kommer du bli superstark. Bra attd u gå rpå gymmet!

Marina: Hahah, ja, det kan jag rekommendera!

My: Ja, verkligen!

Lina: Ja, det var verkligen en superbra dag och Robine körde hårt! Verkligt hårt! Jag mailar dig gärna om kostkorrigering!

Anneli: Tack!

Min plats i solen sa...

Wow! Vilken häftig dag! Vad roligt att få möjligheten att vara med om en sådan dag och bli inspirerad och få guidning. Jag kan tänka mig att det var en skön känsla i kroppen på kvällen? Mörbultad på ett skönt sätt? ;)

KRAM

Karin - FitnessochHälsa sa...

Låter som en super härlig tränings- och hälsodag!

Follow by Email

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...