tisdag 6 december 2011

Dags för vampyren

Idag av alla dagar har vi fotografering på skolan. Japp. Är man seg så får man dessa tider. Precis som förra gången, men då var det i februari och vi hade inte sett solen på flera månader. Likaså nu. Jag är blek som en vampyr så det blir snyggt på fotot. Härligt! Tur att håret är ganska snyggt i alla fall. Well. Kan ju diskuteras i och för sig. Måste platta ned vilddjuret jag vaknade upp med nu på morgonen. Det står åt alla håll och kanter just nu. Lär väl ta någon timme eller två. Och vad ska man ha på sig? Som alltid är det ett dilemma. Nu är ju bara problemet att dessa elever kommer att plocka fram den där skolkatalogen om en så där 20 år och blicka tillbaka på skoltiden. Vem sitter där i yvigt hår, genomskinlig hy och illasittande omoderna kläder om inte gamla fröken! Såg hon verkligen ut så där? Vem kunde ana? Vad har det blivit av henne måntro? Gick hon över till the dark side och dricker blod om kvällarna eller hur blev det?
Jaja, det blir säkert bra. Wish me luck!

OBS. INTE jag.

14 kommentarer:

Husfrun sa...

Haha obs inte jag :)
Men vad sent in på terminen ni tar kort. Våra har fått sina bilder long time ago.

Stef sa...

Haha du är för härligt! Tack för dagens garv! kramar

Duktiga Tjejen sa...

Gammal, du är galen! Du är väl inte ens 30? De kommer snarare tänka: oj, hade vi en så ung, hot fröken?

Ps. Det finns brun utan sol för akuta fall! :)

Katarina sa...

Yes, så är det.. Själv funderade jag på de där gamla skol katalogerna från min tid på gymnasiet i Uppsala, om jag fanns med där, deras lärare,,den enda med jeans på jobbet,, ha ha.. Hoppas håret kom i form.. Ha en bra dag

Dorro sa...

Hahaha! Ja för du är verkligen lastgammal och ser ut som en tant:P Tryck till håret så kommer du se fantastisk ut. Lycka till!

Malin sa...

finns nog en och annan gammal skolkatalog som jag skulle vilja glömma. Tur att internet inte fanns på min skoltid. Mindre troligt att någon scannar och lägger upp;)
Personligen så ser jag till att mina barn alltid är klädda i klassiska kläder ala PoP eller liknande av just det skälet. Fick precis hem pojkarnas syskonbild från skolfotograferingen igår. De är så söta tillsammans, men man är ju lite bias...
Hoppas det blir bra foto!

Marina sa...

Det lät sent...måste vara just för att ingen ska få vara brunbräd och fin efter sommarlovet, eller??

Saltistjejen sa...

Hahaha! Eller kör bara en snygg hatt kanske??? Såhär innan jul kanske en tomteluva skulle passa om du inte vill har mer glamorösa huvudprydnader? :-)
KRAM!!!

Camilla sa...

Det blev nog ett bra foto. Jag tror att eleverna mer kommer flina åt sig själva än åt lärarna om 30 år.

my sa...

haha. Hoppas det gick bra idag trots allt! Ungarna kommer förmodligen att komma ihåg dig som deras bästa lärare så i deras ögon kommer du att vara fin oavsett hur du ser ut. :)

Anneli sa...

Tur att det inte är du på bilden för jag kände inte riktigt igen dig där :D
Lycka till!

Mrs Clapper sa...

Hahaha åh stackare!! Har aldrig slagit mig att ni stackars lärare måste genomlida detta gång på gång...

Malin-Charlotta sa...

En riktigt snyggomagister, det är min övertygelse :)

Kim M. Kimselius sa...

Idag får du mig verkligen att skratta med dina inlägg! Tack!
Kram Kim

Follow by Email

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...