fredag 30 december 2011

Lista för året 2011

Här kommer en "Årets -lista" för 2011!

Årets:
bästa bok/böcker: Hungerspelen-trilogin av Suzanne Collins står absolut högst på listan i år. Trots att det är en tonårsserie går den hem hos alla.

mest intressanta filmer: Crazy stupid love med Steve Carell och The Beaver med Mel Gibson. Två fina filmer med humoristisk framtoning men med att allvar bakom som gör filmerna extra värda att se.
Lånad
godaste recept: Helt klart dotterns chokladtårta. Är du en chokladälskare bör du baka denna omedelbums. HÄR.

bästa semester: Stockholmsresan i juni var vår enda semester, men den blev fantastiskt fin med besök på Junibacken och boende på fint hotell på Söder. Underbart väder och inget stress.

bästa serie: True Blood är ju egentligen en "gammal" serie, men den blir bara bättre och bättre enligt mig. Den är helt klart värd att se.

bästa årstid: Årets sommar har varit en av de bästa och mest avslappnade jag har upplevt. Det var trist att inte kunna åka till New York "som vanligt". Trots dett lyckades vi skapa en fin sommar. Vädret var fantastiskt och humöret på topp. Underbart!

tråkigaste nyhet: jordbävningen i Japan som orsakade sån katastrof i Fukushima. Tragiskt och något som inte bör glömmas!

roligaste nyhet: Jag är inget jättefan av kungahuset, men till och med jag gläds med Kronprinsessans babylycka! Äntligen säger jag bara. En liten prins eller prinsessa som föds i mars, det är inte illa!

godaste mat: Jordgubbar. Kan man säga att det är en slags mat? Visst kan man? Jag åt jordgubbar i somras så det sprutade ur öronen. Jag saknar!

 (värsta snarare) Mode: Den där one-piece-grejen alltså. What is up with that? Ganska skön att mysa i hemma kanske? Men att gå på stan. Nej, tack.

musik: X- Factor USA är helt klart det bästa musikprogrammet just nu. X-factor startade i Storbritannien och den tredje omgången vanns av Leona Lewis (som givetvis startade sin karriär där). Killen i klippet skrev låten själv!roligaste youtube-klipp: I love cats. En verklig video som hon spelat in för en dejtingsajt.


bästa träning: Bodyrock.tv är en helt underbar community med massor av hemmaträning med kroppsvikt (och nya videos har en hel del utrutning så satsa på de äldre istället).

finaste hemsida: Operationbeautiful.com som vill sprida kärlek till medmänniskor.

Jag hoppas att året 2012 blir lika fint!

14 kommentarer:

Saltistjejen sa...

Vilken rolig lista!!!! Jag älskade också hunger games serien! SÅ bra! True Blood också fast vi har endast lyckats se 2 säsonger....
Hoppas nästa år blir riktigt bra och spännande med flytt till New York! :-)
Kram!

Martina sa...

Vilken bra lista!
Tack för tipset om böcker, ska kika på dem.
Kanske ska jag kika på Hungerspelen också...

Camilla sa...

Kul nyårskrönika! Jag kanske gör något liknande.
Hoppas att 2012 blir minst lika bra. Det låter som att du/ni har spännande planer.

Husfrun sa...

Vilken fin och lite annorlunda årskrönika. Och visst, även om jag inte är rojalist gläds jag åt deras babylycka. Det är klart.

Dorro sa...

Ja vilket år det har varit. Jag vågar inte ge mig på det där riktigt nu. Det har varit ett mycket underligt år för vår del så kanske lämnar jag det bara bakom mig och ser framåt mot det nya. Vi får se hur det blir.

Hundöra sa...

Himlars vad är det för chokladtårta? Vart kan man få tag på recept? :D

"oroshjärta" sa...

Ja!!!! Mot 2012 & det vi ännu inte vet<3

Monika Häägg sa...

Det är alltid bra att göra en summering av året som ligger bakom oss. Både på det personliga planet och på det som berör oss alla. Önskar dig ett riktigt fint och gott 2012!Kram från Monika

min tekopp sa...

Vilken härlig lista och True Blood, håller verkligen med dig där. Bästa serien just nu.

Kram på dig!

Marina sa...

Gott Nytt År till dig och de dina!

Emma sa...

Kul årskrönika! Jag håller med om en hel del...kul med bebis till kungahuset (och mitt eget:-) alltid kul med bebisar! Och den där one piece...jag inser att jag har blivit gammal men ag såg faktiskt en kille här i Sverige i en sån PÅ RIKTIGT, ha ha. Barn kan nog vara söta i dem dock.

Gott Nytt på dig och din fina familj! Hoppas du fortsätter inspirera året som kommer!

Steel City Anna sa...

Jag älskar I love Cats klippet :)

Malin-Charlotta sa...

Jag och min Kärlek satt och språka och jag berättade om vilka filmer du tipsat om. Då kom vi på (eller min man) att vi sett "Crazy stupid love" och jag håller med dig om att den är helt fantastisk! Jag är så dålig på titlar och namn men tyckte jag kände igen den..

Den är verkligen tänkvärd, särskilt när vännerna vänder honom ryggen,det är nog ett av mina starkaste minnen..

Men ikväll, Trillis! Blir det The Beaver!

Tavk & Kram för du är med och förgyller vår kväll :)

Linnéa i Colorado sa...

Oh, fin års samling!

Follow by Email

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...