torsdag 29 december 2011

Nyårsplanering för 2011. Hur gick det?

Jag vet att det faktiskt återstår två dagar av året 2011, men jag kör ändå en liten recap av den planering som jag gjorde för förra året. Som vanligt lite wild and crazy ni vet. Måste leva on the edge också. Förra året vid den den här tiden satt och jag filade på en nyårsplanering som såg ut så här:
"- nu när träningen fungerar som en klocka vill jag få bukt med kosten och det jag stoppar i mig. Jag måste se de hälsosamma valen som en belöning istället för ett straff. Givetvis måste man ju få äta av det gotta, men med mer måtta (tror fasiken den sista meningen rimmade!)
Ja, detta har blivit bättre faktiskt och jag fortsätter att kämpa på!
Skriva den där barnboken som ligger och dräller och försöka få den utgiven. I alla fall skicka den till olika förlag för att få den accepterad eller refuserad. Den som aldrig försöker är ju redan dömd att misslyckas.
Barnboken är färdigskriven. Den ska redigeras nån gång till och sen skickas in under våren. Så på gång där!
Bli mer effektiv. Jag ska sluta skjuta upp saker utan ta tag i det på en gång (eller snabbare i alla fall!)"
Hmmm...på vissa sätt har jag jobbat mig framåt även här. På jobbet är jag absolut mer planerad och effektiv och ser till att saker händer på en gång. Hemma, så där...det kan bara bli bättre.


2011  har bjudit på en hel del saker, inga omvälvande grejer, men mycket på det personliga planet. Många saker som ligger i rullning och som är på gång och som kommer att avslöjas om en månad eller två. 

9 kommentarer:

Karin - FitnessochHälsa sa...

Låter spännande med det där som du ska avslöja om en månad eller två. Jag blir minsann lite nyfiken!

Monica sa...

Låter spännande med barnboken! Kul att den i princip är klar. Effektiviteten, ja det är bra att bara "göra", ofta tar det inte så lång tid heller och så får man tid över som är hur skönt som helst. Träning funderar jag på:-), inte gjort ett dugg, fast ett par veckor i december i England gick jag milavis och det gjorde nytta. Men nu har jag kopplat av och också ätit som det fallit mig in, när som helst, hur som helst och tror jag gått ned nåt kilo trots det:-). Eller kanske därför:-).

Hjem Kära Hjem/ Anna sa...

JAG ÄR på, iaf med 2 av de du skrev. barnbok på mig blir det inte c",)

Ha en fin kväll, Klem Anna

Duktiga Tjejen sa...

Men vad kul med barnboken, det hade jag helt missat! LYCKA TILL!!

Johanna sa...

Men BOKEN, precis HUR spännande som helst ju. Herregud vad skoj!

Och är givetvis nyfiken på vad det är som ska avslöjas om någon månad, sicken cliffhanger.

Malin sa...

Spännande...

Anneli sa...

Spännande med ett avslöjande som är på väg. Jag tycker att din 2012 planering känns mycket bra och genomtänkt. Barnboken ser jag extra mycket fram emot att få läsa tillsammans med mina barn :)

Saltistjejen sa...

Wow vad kul med boken!!! Hurra!!!!!! Själv har jag inte alls kommit igång med skrivandet som jag tänkte förut. Men kanske ska det bli så småningom ändå....
Tycker du lyckats bra med dina "åtaganden" för 2011. :-)
kram!

Malin-Charlotta sa...

Tackar för "The Beaver med Mel Gibson". Den ska jag se med min Kärlek :-)

Follow by Email

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...