lördag 17 december 2011

Plastic fantastic

Jag sitter och kikar på nåt program på TV. Jag tror att det är nåt kvällsprogram i stil med "Go Kväll" (kanske till och med ÄR "Go kväll"!) som går i repris. Christer Lindarw är gäst och de visar gamla scenshower han varit med i och han pratar om nåt med programledaren. Det slår mig hur underlig han ser ut i ansiktet och jag är faktiskt helt säker på att han genomgått både en och två plastikoperationer. Christer är ju ändå snart 60, going on 100 liksom. Ansiktet är ganska slätt, men man kan se att det är en aning onaturligt. Då undrar jag lite. Så här en lördagmorgon. De som HAR gjort sådana operationer, sitter de och tänker "Hoppas att ingen ser att jag fixat näsan/stramat till ansiktet/opererat in implantat" eller kanske till och med "Kan ALLA se vad jag gjort?" Är man orolig, eller bryr man sig inte? Meningen är väl att man ska se så naturlig ut som möjligt? Och då bör det kanske inte synas?7 kommentarer:

Husfrun sa...

Hade jag opererat mig hade jag gjort det med syftet att det skulle se naturligt ut. Jag hade suttit och oroat ihjäl mig för att folk skulle se exakt vilka operationer jag gjort - för det är klart att det syns. Syftet att bli mer bekväm med sig själv blir alltså det motsatta. Klart Lindarw gjort något skumt med fejan.

Marina sa...

Visst vore det spännande om de där "före- och efterbilderna" kunde ha samma kulör någon gång, så man verkligen kunde se hur stor skillnad det är!?

Monica sa...

Chister Lindarw har jag inte sett på länge, men gillade honom. Han lever ju väldigt sunt och har alltid gjort sägs det om honom så kanske det är naturligt;-), nej tydligen är väldigt många opererade idag, "vanliga" också, finns ju statistik som talar och stor procent är män. Jag tror inte de tänker så mycket på det, blir säkert tillvant snabbt och så funderar de istället på var de ska sätta kniven nästa gång. Tänk så mycket annat kul man kan ha för de kostnaderna:-) för att inte tala om de långa självorsakade läkningstiderna...

Anonym sa...

Alltså jag tycker ofta att det blir så himla dåligt då de opererar sig, t.ex. Courteney Cox, hon ser ju så oerhört plastic ut att det blir snudd på skrämmande .. Hon som dessutom såg så bra ut innan.

Däremot om det är som typ Jennifer Aniston, att det spekuleras i ifall hon opererat sig eller inte, då är det ju liksom bra gjort (om det är gjort alls) och i lagom dos.

Kim M. Kimselius sa...

Ibland tycker jag det är svårt att se vilken skådis/filmstjärna det är. En viss igenkänningsfaktor finns där, men säker är jag inte, eftersom de ibland ser betydligt yngre ut när de opererat sig, än vad de gjorde när de slog igenom som skådis/filmstjärna.
Varför skäms folk över att åldras naturligt. Rynkor är våra livslinjer som talar om att vi har levt, att vi har skrattat mycket, att vi har dragit på munnen åt glada skämt, ja helt enkelt att vi är lyckliga nog att ha blivit så gamla som vi är!
Kram Kim

Martina sa...

Det är verkligen synd att Rupert Everett har gjort om sig som han gjort! Jag vet att han är gay men har alltid haft något av en crush på honom för att jag tyckt att han var så snygg.

Snacka om besviken jag blev när jag var och såg Hysteria, där han var med. Knappt man kände igen honom! I övrigt var filmen dock super!

Saltistjejen sa...

Jag tror att vissa offentliga personer inte ser just "fix" av ansikte eller kropp som något konstigt utan snarare som något helt naturligt och som "alla" gör. Vilket säkert stämmer beroende på hur känd och offentlig man är. Däremot gissar jag att de flesta känner att de helst vill att det ska se så naturligt ut som möjligt. Och så är det ju olika typer av "fix". Vissa kan ju t ex operera en näsa eller ett ärr eller annat och då VILL man väl säkert att det ska vara skillnad eftersom man gjorde operationen för att förändra. Men om det handlar om att strama åt ansiktet och få bort rynkor eller sådana saker så vill man säkert att folk bara ska tro att man "ser ut så helt naturligt" kanske?

Follow by Email

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...