onsdag 7 december 2011

Teknikens under

I morse när jag loggade in på mailen fick jag ett (o)välkommet mail. Jag tror minsann att de på bilbesiktningen dammat av nån IT-tekniker, för nu kan de jaga fatt bilägare även via mail.
"Välkommen till oss på besiktning" stod det i ämnesrutan. Det spelar nog ingen roll vad de skrivit i ämnet, jag känner mig inte direkt välkommen. Mer som om jag är på väg till en avrättning. Bättan (aka bilen) är välkänd för sina återkommande tvåor (jag tror att det betyder att man måste fixa nåt på bilen när man får tvåor. Tror.) och för sin panikslagna ägare. Funderar starkt på att låta pappa åka in med bilen nästa gång istället. Min kvinnliga charm tycks inte bita på den kvinnliga besiktningspersonen som jag alltid får. Vid det här laget hör jag nästan sucken när hon läser vilket registreringsnummer som är på väg in. Pappa kanske kan få till en flirt? De verkar vara i samma ålder dessutom och har säkert mycket gemensamt (bilar exempelvis). Visserligen är han gift, men jag får väl hoppas på att han får av sig vigselringen. Å andra sidan har jag hört att upptagna män är hett eftertraktade på marknaden. Får fila på planen lite till. Det är ju inte dags förrän i februari stod det. Bevare mig väl.
Skroten nästa?

8 kommentarer:

Saltistjejen sa...

Hahaha! Fila på du. Och berätta sedan i februari hur det blir!
:-)

Pärlan sa...

Svar: Åhh, det där behövdes verkligen! Ska ta till mig det du skriver rejält och börja skriva så jag har det på papper (älskar att använda papper och penna, haha) och kan gå tillbaka och läsa gång på gång :) Du hade verkligen jättesmarta tips!! Tack! :)

Husfrun sa...

Några vänner till oss körde det tricket, mannen i huset tog bilen till den kvinnliga besiktningspersonen... och voila så bra det blev :) Så skicka du din pappa så håller jag tummarna.

Katarina sa...

Ja, du får ha en god plan nu.. Usch, vad jobbigt det är med "haltande bilar" Kram

Kim M. Kimselius sa...

Härligt skrivet!
Kram Kim

Stef sa...

Ischlo, ibland är det skönt att inte ha bil. Tråkigt att höra att man inte ens får vara ifred för dom stollarna på mailen! Hoppas det löser sig iaf! kramar

Anneli sa...

Jag tycker att din bil ser riktigt charmig ut :D

Martina sa...

Haha skulle vara kul å höra vad din far tycker om den planen.

Follow by Email

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...