tisdag 20 december 2011

Status just nu

Status:

Jul: det strålar! Vår jul går av stapeln på söndag. Två hela dagar att förbereda. Inte en enda julklapp inhandlad, men vad tusan. Det hinns med.

Bruten tå: fortfarande bruten, no surprise där. Blå, men funkar. Typ. Tränar, men försöker att undvika för mycket hopp och studs.

Vinter: snö. En hel del snö. Vit jul after all kanske? Jag kryper till korset. Det ÄR okej med en vit jul. Hata mig inte.

Bokläsning: läser just nu "A Game of Thrones". Jag har sett hela första säsongen så no surprises, men välskriven och intressant i alla fall. Mastodont på ungefär 900 sidor.

Jullov: Två dagar kvar. Kan knappt vänta. Två hela veckor av ledighet. Mmmmmmys.

Julgodis: statusen här är enorma mängder. Love it. Det är ju jul bara en gång om året. I flera veckor. Det är bara december en månad om året va?

TV-program: Ser fram emot "Stjärnorna på slottet". Äntligen!

Onsdagens frukost: Havregrynsgröt. Men jag önskar den kunde förvandlas till lite risgrynsgröt med kanel och socker istället. Fredagsnöje att koka risgrynsgröt? Me think.

Snart ska granen pyntas. Och köpas först kanske...

13 kommentarer:

TRÄNINGSLYCKAN sa...

Vilken kul status-lista, såna gillar jag :) Och JA, Stjärnorna på slottet snart - jippie! :) :) Annars var det många saker som lät väldigt fina hos dej som jullov, julgranen, boken, godiset och snön. Krya på dej med foten också!

Husfrun sa...

Här har kidsen julavslutning i dag, men själv jobbar jag på fritids hela veckan, in i det sista till halv fem den 23e ;)
Julförberedelserna och det sista finliret får mannen och barnen ansvara för.
Krya på din stackars fot.

Saltistjejen sa...

Å vit jul skulle jag också önska. Men här ser det ut att bli mildväder och REGN!!! :-(
Jaja... inget man kan göra ngt åt.
Ni firar alltså jul på amerikanskt datum ser jag. Här kommer vi fira både på julafton OCH juldagen haha! :-) Julafton blir nog "vår" jul tillsammans med en svensk familj här, men på juldagen ska vi till amerikanska vänner och äta jullunch/middag. Potluck.
Jag har inte läst böckerna men såg säsong 1 av game of Thrones. SÅ BRAAA!!! Maken har dock läst alla böckerna utom den senaste. Det gjorde han när jag och E var i Sverige i somras. De är ju otroligt tjocka! Han sa att han gillade dem men att de är väldigt "fyllda med folk och namn". :-)
Själv ser jag fram emot att få se säsong 2 och jag HOPPAS att det kommer vara drakar med där. Jag älskar drakar hahaha! DET har jag gemensamt med dottern. ;-)
KRAM!

Duktiga Tjejen sa...

Krya på foten, snart har du lov!! Och julklappar hinner du säkert med. Tror jag. Jag har inte heller köpt...

Marina sa...

Här har vi också lite vitt på marken - med betoning på lite och tyvärr tror jag inte chanserna är stora för att det ska få vara kvar...men det blir jul ändå!

Karin - FitnessochHälsa sa...

Visst är det mysigt att julen snart är här! Jag har också gjort en massa julgodis för det hör ju julen till.

Västgötskan sa...

Klart att julen ska vara vit! :-) (Om vädergudarna är med oss, vill säga). En grå, blöt, regnig jul är fruktansvärt deprimerande. :-P

Dorro sa...

Tycker det verkar som din status ser bra ut. Ja förutom tån då förstås. Och koka risgrynsgröt känns som ett måste tycker jag men usch vad jag ogillar att göra det. Älskar att äta dock. Nu är verkligen den efterlängtade julen här.

Katarina sa...

Jag vet att du inte gillar snö och vinter,, hm..men för mig är det ingen jul om det itne är snö.. Så lite snö då..ra.. Låter som du är på jul G!

Kram

Monica sa...

Visst är det lite fint med ett snöpuder på marken? Det räcker så, med ett puderlager, så vi ser det vita, behöver inte alls vara djupt:-). Igår fick jag provpåsar på ett pulver, undergörande och dyrt, är medlem i en hälsokostbutik, tänkte när jag studerade det närmare att det är ungefär som att äta havregrynsgröt, antagligen finns inget bättre för mage och tarmar. Får försöka ta upp vanan igen men växla lite i jul med risgrynsgröten, vem vet, den kanske också har undergörande effekter?;-)

EMMAS!- julkalender i bloggen sa...

Hej :D igår tävlade du om en väska i min blogg, du hittar vinnaren & en ny tävling här:

http://eemma.se/2011/december/julkalender-lucka-nr-21.html#comment

KRAM!

Anneli sa...

Det låter som om du har bra koll på läget :)

Malin-Charlotta sa...

Nu har jag missat något! Bruten tå, Trillis? Hur gick det till?

Kryapåsigkramar!

Follow by Email

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...