fredag 2 december 2011

Jag är frisk och det är fredag!

Jovisst! No more förkylning. Kanske lite hes, men herregud, halsontet är borta och hade jag trott på Gud hade jag nog sagt ett tack eller två. Love this. Det är inte förrän man är sjuk som man uppskattar att vara frisk. Faktiskt. Nu låter det som om jag haft nåt värre än en förkylning och så är ju icke fallet. Men en förkylning kan minsann ställa till en massa omak i alla fall. Speciellt om den har sällskap med en ögoninflammation.
Idag är det dessutom fredag. Bara drygt tre veckor kvar till julafton och lite ledigt. Fram tills dessa är det mycket som ska ordnas. Och mycket mys som ska mysas. Gillar!
Eftersom det är härliga fredag bjuder jag på ett gott julrecept HÄR Gjorde den till julen 2008 och förra julen. Supergott!
Och detta:

8 kommentarer:

Husfrun sa...

Så skönt att halsondet är borta. Nästäppa kan MSN liksom leva med, men inte halsont.

Saltistjejen sa...

Härligt! Skönt att du är frisk också! tycker alltid att man känner sig suuperpigg när man väl återhämtat sig efter en rejäl förkylning. :-) Som om man upptäcker sin kropp igen och att man faktiskt orkar gå längre sträckor än mellan kök, badrum och sängen. ;-)
receptet lät gott. Ska kanske försöka testa det!

Katarina sa...

Skönt att du känner dig bättre... Då har vi ombytta roller, jag är seg och trött pga förkylning.. Ha en skön fredag! Kram

Linda Mpili sa...

är utmaningen klar nu? hur har det gått?

Mariah sa...

härligt att du mår bättre :)

Min plats i solen sa...

Vad skönt att höra att du mår bättre. Förkylning är himla trist och dessutom kan de ju hålla på i all evighet känns det som. Härligt att det går på rätt håll nu och att halsontet har gett med sig. Jag hoppas att helgen blir strålande fin med lite skön julkänsla. :)

Ta hand om dig vännen!

Kram Lotta

Ps. Michael Bublé är en av mina favoriter så jag kan ju inte annat än njuta här hos dig idag. ;)

Duktiga Tjejen sa...

Grattis till friskheten, hurra! Trevlig helg oxå. Kram.

Västmanländskan sa...

Härligt! Glad fredag :)

Follow by Email

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...