söndag 5 februari 2012

Arla morgonstund

Jag bara undrar. Varför är det så att man vissa mornar vaknar med ett ryck långt före det att larmet ska ringa och sen är det svårt att somna om för man vet att klockan "snart" ringer (även om det kanske är en dryg timme kvar)? Och så andra mornar, som denna, så vaknar man knappt av väckarklockan och man skulle göra vad som helst för en timmes sömn till? 
Och speciellt en måndag. Nu kör vi en måndagslista tycker jag!

Idag är det måndag och trots att jag är trött och seg är jag glad för att:
  • mitt kost- och träningsprogram flyter på. Känns skönt efter fem dagar! 24 days to go!
  • det är februari. Den första vårmånaden (okej, okej, lite långsökt, MEN jag är desperat)
  • nästa månad är det mars. Då smälter snön. Väl?
  • sen kommer april minsann och då är det supermycket vår!
  • maj följer på det och då är det snart sommar och värmen är definitivt här
  • jag har en söt liten make som kan värma mig i vinterkylan och en lika söt dotter som bjuder på varma härliga kramar som också värmer :)

14 kommentarer:

Saltistjejen sa...

Å jag märker en viss vårlängtan här ja.... Men du försök njuta av vintern Seriöst. Jag vet att det kan låta klämkäckt men det GÅR. Åtminstone februari ut. Sedan kan du börja längta till våren. Då är det en månad mindre. kvar. :-) SÅ termobrallor på!!!!!!
Kram!!

Monica sa...

Lite lättare är det nog om man "går med" vintern istället för "mot", men jag har full förståelse för dig, tyckte den förra vintern fyllde en kvot på minst tio år:-), blir det soliga sportlovsdagar kan det vara härligt ändå och sen vår i mars, vi säger så:-)

Husfrun sa...

Du längtar desperat efter våren och värmen va :)

Helena Milton sa...

Det där med väckarklockan känner jag definitivt igen, dock mer ofta det exempel då mobillarmet ringer och man inget hellre vill än att fortsätta sova. Vakna före alarmet ...ja det händer, men inte ofta :-)

Marina sa...

Inte mycket till övers för vintern där inte...;)

Västgötskan sa...

Jag håller med dig; klart att februari är en vårmånad! Krokus, snödroppar m.m.! :-D

Christel sa...

I know! Vaknade klockan halv 4 (!) och kunde inte somna om, tills det var knappt en timme kvar tills jag skulle upp. Och jäklar vad skönt jag sov då...

Camilla sa...

Glöm inte att njuta av dagen och stunden i stället för att bara längta framåt. Mars, april och maj kommer oavsett hur vi upplever februari. Det går inte fortare för att vi låter bli att njuta av vintern och februari.
På med varma kläder och njut av vinterkylan eller mys under en filt i soffan med en bok!

Duktiga Tjejen sa...

haha, INTE ALLS vår- och sommarlängtan ;)

Jojjo sa...

JA, det är verkligen vår snart!! Som tur är så är februari en kort månad, sen kommer värmen och solen och snödropparna och tussilago! UNDERBART!!

Malin-Charlotta sa...

Händer mig med, det där med klockan..Helt hopplöst ibland, särskilt måndagar. Ändå har jag inte "måndagsångest" inför att gå och jobba.. Skumt!

Monika Häägg sa...

Måndagar kan vara helt underbara! Positivt tänkande:)

Anneli sa...

Åh, nu tänker jag på vår. Underbart!

Emma sa...

Äh, jag är med dig: Heja våren! Och tänk, trots att det är skottår så är ju februari en kortismånad. Jag tycker att det är underbart att vara på rätt sida av julen...ha klarat av hela januari. Och detta kommer från mig som fvtt en dos spansk sol mitt i allt...

Follow by Email

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...