tisdag 14 februari 2012

Jag hör röster!

Snacka om att jag trodde jag blivit spritt språngande galen igår morse när jag satt i bilen och nästan var framme på jobbet. Helt plötsligt, from nowhere liksom, hör jag en hög kvinnoröst som talar! Bara så där! Jag höll på att kissa på mig där jag satt och sjöng till Robyn för full hals. Mitt i "...I keep dancing on my own..." blir jag abrupt avbruten av den mystiska rösten.
Det tog faktiskt i alla fall fem-tio sekunder innan jag fattade vad som var på gång.
När jag startade bilen hade jag tryckt på sökknappen för att hitta en radiostation att lyssna på. Det är ganska svårt att hitta rätt frekvens i min bil. Det fattas nämligen en antenn och man har väldig tur om man lyckas "ratta" in en kanal. Ytterligare en charmig twist med bilen.
I alla fall. Jag tryckte på knappen och så klart fanns ingen station. Jag glömde tydligen att trycka av sökningen så jag antar att den sökte för fulla muggar hela vägen till jobbet och så plötsligt kom den ur radioskuggan och vips blev det nyheter med hög kvinnoröst.
Tack och lov att det inte var nåt min hjärna hittade på! 
Eller hur ligger det egentligen till? 7 kommentarer:

Husfrun sa...

Äsch då, säkert bara din skyddsängel :)

Stef sa...

haha du är för härlig! Jag hade nog också blivit ganska rädd! kramar

Marina sa...

Ibland kan det vara skönt att hitta naturliga förklaringar på saker och ting.

Västgötskan sa...

Haha! Du är HEEEEELT säker på att det inte var röst i ditt huvud? ;-))

Duktiga Tjejen sa...

Förresten är jag lika nyfiken på din man ännu. Den där önskerubriken du vet, dagen då du träffade din man, lovade du fortsättning på men jag tror aldrig att den kom... Jag är nyfiken på hur han ser ut, vad han gör på dagarna, vad han känner för Sverige, om han hellre vill bo i USA, hur gammal han är osv osv :)

min tekopp sa...

Hi, hi du är ju bara underbar!!

Kramar

ZtorZillen sa...

HAHAHAHA! Du är för go, du!

Follow by Email

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...