torsdag 9 februari 2012

Regnbågens alla färger

Så ser det ut i min bil numera. På instrumentbrädan (är det där man ser hastigheten och sånt? Jag vet inte så noga.) lyser regnbågens alla färger emellanåt. Jag hade ingen aaaaning om att det fanns så många fina hemliga lampor där. Det känns nästan lite som ett sånt däringa mellanstadiedisco då och då när lamporna börjar lysa en efter en. Det är blått, rött, orange och lite annat gott och blandat.
Jag vet inte riktigt om de där lamporna signalerar något bra. Jag har en sneaky suspiscion att de mer antyder att det skulle vara nåt fel på bilen? Rätta mig om jag har fel.

Nu tänker vi på roligheter istället. How about att det är fredag? Jo, men visst. Det ÄR fredag. 14 minus på temperaturen ute. Snö så in i Norden (men som reklamen säger: Det är vinter 5 månader om året. Varför kämpa emot?)
Vi kör en fredagspartylåt!

10 kommentarer:

Dorro sa...

Nä men inte kan det väl betyda att bilen är sönder. Jag tror mer på att den har tröttnat på att se tråkig ut och bestämde sig för att rejva till det lite. Och ja, det är vinter fem månader om året. Ingen vår än men ge det en månad till så kan vi börja tro på våren igen.

Ha en underbar fredag!

Husfrun sa...

Fast fina färger och mellanstadiedisko är ju trevligheter så jag tycker att vi går på den linjen i stället :)

min tekopp sa...

Ha, ha håller med Dorro där, bilen känner helt enkelt för att gå lite fredagscrazy sådär. Japp, känns trevligare i alla fall.

Kramar på dig!

Malin-Charlotta sa...

Jag blir så glad av dina inlägg, Trillis.

Helena Milton sa...

Du och din bil, det är det roligaste som finns att läsa om
;-)
JA! Jag ska säga att om det är "discobelysning" på instrumentbrädan så betyder det att någonting är väldigt fel :-)

Marina sa...

Asch då - det är säkert bara någon slags extrabelysning ;)

Saltistjejen sa...

Oj du det låter onekligen lite regnbågsdisco där i bilen. Kanske får du bjuda över din pappa och ta en svängom med honom som DJ?
Hoppas ni klär på er ordentligt i kylan!
KRAM och ha en fin helg!!!

Martina sa...

Äsch inte är det något fel på bilen inte. Det är ju vinter och så mörkt så det behövs ju lite extra lyse helt enkelt :-)

Min plats i solen sa...

Så länge inte oljelampan lyser så brukar jag bara njuta av ljusspelet då det sätter igång där på instrumentpanelen. Skruva upp musiken och shaka loss vännen. ;)

Ha en strålande fin helg du fina!

Kram Lotta

ZtorZillen sa...

Hahaha!

Follow by Email

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...