onsdag 29 februari 2012

Check ups

Idag är dagen D. Nämligen den årliga besiktningen för bilen. En dag som jag alltid fasar för. Mer och mer för varje år som går. I år är jag dessutom extra nedslagen eftersom det är en hel del som inte riktigt är som det ska. Visserligen har pappa min kikat på den under gårdagskvällen, men jag är ändå inte hoppfull. Det kommer att bli några tvåor (det är väl det som betyder att man måste fixa nåt?). Om de sätter ut treor blir det säkert några såna också. Kanske att de gör undantag för min bil.
Jag lovar att besiktningspersonerna kommer att slåss där bakom dörrarna när de ser min bil komma. "Fan, jag fick ju den där bilen förra året. Nu får du ta den!" "Nä, du. Det var jag som gjorde de senaste tre före det..."
Lika bra att dra bort det som ett plåster. Ritsch. Helst skulle jag inte vilja åka in med den alls. Besiktningar är onödiga. Speciellt när man redan vet hur sugig bilen är. Man behöver faktiskt ingen annan som säger samma sak...

Ps, inte min bil


9 kommentarer:

Marina sa...

jag håller med - det är aldrig roligt att vänta på det resultatet, nästan värre än att gå på årlig check-up hos tandläkaren!

Husfrun sa...

Jag tycker att bilar bara ska vara. Och fungera. Helst tankas, tvättas, städas och få däcken bytta helt själv. Besiktningar skulle vara onödiga.

Duktiga Tjejen sa...

Lycka till!

Jag är glad att vi köpte en ny bil för 2.5 år sedan. Vi har haft 0% problem och har 3.5 års garanti kvar. Jätteskönt. Inte lika skönt för plånkan dock, fick ta alla mina sparpengar jag hade då. Ni har ju å andra sidan kunnat lägga pengarna på roligare saker än en bil som alltid minskar i värde ändå.

Monica sa...

Lycka till! Hoppas de såg det unika med din bil och att du behöver den mycket:-)

Katarina sa...

Hoppas det gick bra idag!!!

Saltistjejen sa...

Å jag hoppas det gick riktigt bra!!
:-)

Martina sa...

Hoppas det gick bra ändå.

Lisa sa...

Jag HATAR att besikta bilen, oftast är det M som står för det skitgörat här hemma, men för ett par veckor sen var jag så illa tvungen. En två, rätt lindrigt ändå. Phju.
Hoppas din bil klarade sig undan den också!

curlingmamman sa...

Hoppas det gick bra med bilen..kram

Follow by Email

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...