söndag 5 februari 2012

Teknikens under!

Jag upphör aldrig att förvånas att det finns så fantastisk teknik nu för tiden! I onsdags lovade jag mig själv att aldrig köra i Stockholm igen. Well, det löftet höll ungefär två dagar för igår bar det av igen. Visserligen en lördag eftermiddag/kväll/natt och ingen rusningstrafik. Jag och syrran gick på Nike Blast kvällsevent (Nike Blast är en tränings"mässa" under två dagar med massor av träningsformer och annat. Vi var på ett speciellt event som var under lördagkvällen istället.) och det fanns egentligen inget annat sätt än att köra dit.
MEN. Ett big MEN! Syrran har ju nåt flashigt GPS-program på sin telefon som vi följde utan problem. Fatta! Smidigt och helt fantastiskt. Vi åkte inte fel en enda gång. Visserligen stannade vi till nån gång för att se om det verkligen var rätt väg. Trots allt ska man ju inte lita till 100% på tekniken. Tyvärr.
Jäklar vilken skön resa det blev! No stress. Nu är jag nästan lite sugen på att skaffa en modääärn telefon jag med. Bara nästan.

On another note mina vänner. Nu missade jag ju Melodifestivalen igår kväll. Jäklar alltså. Jag letar febrilt på SvtPlay för att få se reprisen, men icke! Det står på sidan att man ska kunna se reprisen till imorgon kväll, men det enda som kommer upp är att nästa sändning är nästa lördag. Galet dåligt!
Istället kikar jag på bidragen på youtube. Men det är ju inte samma sak liksom som att se hela showen. Besviken.7 kommentarer:

Marina sa...

om man ska döma utifrån alla kommentarer jag sett efter melodifestivalen igår så verkar du inte ha missat så mycket...

Malin-Charlotta sa...

Det enda du missade var LOREEN! Mycket proffsig och välgjord show med mycket känsla. Och så en fantastisk röst och en låt som jag älskade! Som tur är, får du se henne i Globen :)

Och om mobiler...jag har inte heller en sån där Iphone... Håller emot i det längsta! Haha!

Katarina sa...

Teknik är fantastiskt, när det fungerar. Jag använder ofta min mobil's GPS till taxi chauffören då han inte hittar vägen,, de har inte egna GPS pga stöldrisk, sägs det... Min make är teknik freak ut i fingerspetsarna,,han prånglar på mig prylar o grejer,, tycker det är bra att få en halvsekel medelålders kvinnas recensioner av dem... Men just GPS är bra då man alltid numera är ny i en ny stad ovh land. I bilen har vi GPS och man blir ju lite mer avslappnad på om färdriktningen är OK..

Jag är ju ingen TV person o såg nämnt program igår, var nog 10 år sen sist... Det som slog mig var förnyelsen av musik genrer, artister osv.. Det kändes annorlunda ,, inte i min smak, men det var mig väntat... Kul m ngt nytt,, passar nog de yngre mer idag än på min TV tid..kram

Johanna sa...

Men GPS alltså, herregud vad det förenklar ens liv! Vi har en separat GPS i bilen (som vi skaffade innan vi flyttade till Schweiz för att inte åka vilse jämt, och det var ett smart drag), men nu kan jag få vägbeskrivning jämt, även till fots, i Iphonen. ÄLSKAR det.

Husfrun sa...

Så synd att de inte är mer snabba på att lägga upp reprisen. Det var riktigt bra igår...

Men duktiga du som vågar köra i Sthlm. Inte ens med jordens bästa GPS hade jag vågat det!

Beckis sa...

Alltså, du missade inget viktigt i melodifestivalen. Jag orkade inte ens stanna kvar vid tv:n för att se vilka som vann och gick vidare, och då är jag en hängiven följare av festivalen.

Anneli sa...

Klart du ska ha GPS, det är en nödvändighet :)

Jag tittar just nu på reprisen av Melodifestivalen som jag missade igår. Fast det är ju lite sent på kvällen egentligen.

Follow by Email

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...