lördag 4 februari 2012

Tack för det televerket!

Jag tränar ju som sagt på gym. Väldigt ofta dessutom, numera sju dagar i veckan. Jag vann nämligen en månad med Fitnessfighten av Linn som driver bloggen Drivkraften. Jag hade funderat på detta i höstas, men ansåg att  jag inte hade råd just då. Med Fitnessfighten får man träningsprogram och kostschema för en månad. De som fått bäst resultat under månaden får tävla om fina priser. Riktigt fina! Jag startade den 1 februari och avslutar den 29:e. Än så länge går det bra, men så är det bara dag 4 idag.
Igår var jag alldeles godissugen på kvällen. Och det blev starkare efter mitt gymbesök. Supersuget från helvetet! Inte bra att gymmet ligger vägg i vägg med en grekisk restaurang som har världens godaste baklava...
Inte nog med det. När jag passerar en butik på vägen har de jäklarna dekorerat sitt skyltfönster med GODIS! What is up with that? Geléhjärtan i ett skyltfönster till ett Beautycenter?

Life is not fair.
Vidare på min promenad hemåt passerar jag en pizzeria och en kiosk med massor av choklad. Ibland verka det som om den kiosken är specialiserad på choklad. Eller kanske det bara är i min fantasi just nu?

Jag anar en konspiration här. Det finns folk som anmält till Fitnessfighten som känner sig hotade och som placerar en massa frestelser i min väg! Så måste det vara!

10 kommentarer:

Sara sa...

Lycka till med fighten! :) Förstår det där med frestelser. Inte lätt alla gånger.

Lisa sa...

Men stod du emot då?
Träna sju dar i veckar är verkligen grymt jobbat jobbat, då tycker åtminstone jag att du är värd en chokladbit. En lite i allafall?
Säger hon som unnar sig en chokladbit varje fredag fast hon bara tränat tre dar i veckan. Ehm..

Anonym sa...

Stackars, stackars dig. Det är ju rent för gräsligt att ha vägen till gymmet kantad med godsaker av allehanda slagnär du är så duktig och målmedveten. Kanske blunda på vägen dit, arm i arm med din man som kan leda dig till gymmet?!

Och är det ett sådant där geléhjärta som jag tror, stort, blankt och rött ... då kan jag säga att jag hade fallit för frestelsen. Those are my favourites

min tekopp sa...

Ha, ha ja så måste det vara, men så duktig du är som stod emot. Wow, jag är imponerad.

Kramar

Johanna sa...

Men värst vad ni är duktiga!

Min strategi är att unna mig vad jag än vill äta så länge jag tränar ett par gånger i veckan. Att avstå godis HELT har aldrig föresvävat mina tankar..haha.

Men heja heja!

Marina sa...

det kanske är detta som är prövningarna i livet...;)

Mariah sa...

Stå emot frestelsen! Det brukar ju gå bra efter några dagar när man vant sig. Jag har sen nyår bara ätit godis eller något annat gott på lördagar med undantag för tillställningar och det går över förväntan :)

my sa...

Heja heja1 Du kan stå emot!
Impad av att du hinner och orkar träna sju dagar i veckan, jag ska försöka få in ett gympass per vecka nu och ett par promenixer (trots att jag inte har några gravidkilon at tappa så har ju magen och samtliga olika muskelgrupper sett bättre dar) och det tycker jag är nog så svårt.
Så som sagt: heja heja!!

Saltistjejen sa...

Hahaha!!! Kämpa på!!!
Inte alltid lätt när godissuget kommer. Men håll ut!!!!
:-)
Geléhjärtana var säkert en Valentine's Day dekoration gissar jag?
Kram!!

Malin-Charlotta sa...

Klurigt det där, när det man försöker göra sig av med, återuppstår vart man än går. Konspiration med ditt sötbegär, absolut.

Själv ser jag LÖPARE överallt nu när jag INTE kan löpa. Och ibland tror jag nästa det är någon som jäklas lite ;-)

För att testa mig liksom..

HÅLL UT!

Follow by Email

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...