lördag 12 mars 2016

Som kalvar på vårbete

Veckan som gick var intensiv. Vi gick från vinterväder till sommarväder på 25 plusgrader ett par dagar. Och barnen på jobbet var som galna. Inte bara att vara ute i parken utan ett ton kläder, men rent känslomässigt. Det var en del galna upptåg och mycket känslor som for runt i klassen. Många irritationer och små konfrontationer hela tiden. Samma sak hände i höstas när vädret blev kallare. Så veckan har varit extremt intensiv med många fina stunder också.
Vi får hoppas att nästa vecka blir bättre! Det brukar vara så i alla fall.

För att avsluta veckan bestämde sig sonen för att vakna 04.45. på en lördag. Visst är det där lustigt? Att när han ska vakna mitt i veckan 05.30 ca så måste JAG VÄCKA honom. På helgen eller när han inte går i skolan vaknar han upp med ett skutt på okristliga tider? Orättvist. För mig alltså.

Det blir en fin dag på alla sätt i alla fall, trots den tidiga morgonen. Vi ska träffa dotterns gudmor som är på besök från Tyskland, gå på bio och mysa. Vi ska se "Zootopia" tillsammans och käka middag. Det blir fint det!

Hoppas ni njuter av helgen!


2 kommentarer:

iaz sa...

Tvära kast mellan årstiderna verkar det som, men härligt att det nu är vår =) Mysigt med besök och bio, man får passa på =) kram

Monica sa...

Hoppas ni hade en fin helg, sonen känner väl på sig att nu är det ledigt och vill ha ut så mycket som möjligt av det:-). Men bra tidigt;-). Låter härligt med värmen, vi väntar på solen som lyser i tidningarna men inte på himlen, men ska bli ett par soliga dagar lovas det. Ha det så fint!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...