torsdag 24 februari 2011

Wow!

Igår var man filmstjärna och idag är man tillbaka till verkligheten igen. Vilka tvära kast känns det som!
Vilken dag det var igår! Känns nästan som en dröm!
 Dagen började med en lång tågresa som gick hyfsat, jag lyckades undkomma den försening som ett av tågen hade genom att hoppa på ett annat :p Man får inte vara dum heller.

Väl i huvudstaden blev det taxi till hårsalongen där håret skulle färgas och klippas. De andra två kvinnorna var nästan redan klara när jag kom dit. De bodde själva i Stockholm och hade nära. Det var bara jag som bodde ute i ingenstans. Eftersom vi hade ganska kort om tid trodde jag att frisörskan skulle i princip platta håret och så var det klart, lite som jag brukar göra för att jag är lat, men nej hon körde lockar och lite filmstjärnestuk på håret och det blev supersnyggt!

När det var klart blev det taxi till fotografens studio för kläder och smink. Så snart jag steg in genom dörren skrek nästan sminkösen: röda läppar! Är det okej?
Jag har ju ingen aning om smink så jag nickade bara helt enkelt. Hon måste ju veta sin sak eller?
Innan sminket fick jag testa lite olika kläder. Först ett par urfula byxor och nån skjorta. Passade inte alls. Sen blev det ett fodral med fjädrar som passade som en smäck. Till det högklackat i glittrigt guld.
Sminket blev fantastiskt med de röda läpparna. Problemet med röda läppar och mycket läppstift; håret fastnar lätt i läpparna. Ett tips bara.

Taxi till Van der Nootska Palatset för fotografering med fantastisk fotograf. Det närmaste jag kommit "professionell" fotografering är passfoton och skolfoton. Då gällde instruktionerna mest "sätt fötterna på krysset", "vrid kroppen i vinkel", "vrid huvudet mot kameran". KLICK!
Det här var en helt annan story. Kasta med huvudet, skratta, se fantastisk ut, drapera dig över trappen, mindre ben, mer arm, höger arm upp, vrid vänster hand, upp med pekfingrar, bak med hår, luta framåt...värsta Top Model-stuket.

Det var riktigt trist att ta farväl efter att ha känt sig som en riktig filmstjärna en hel dag med VIP-behandling. Bilderna kommer jag inte kunna publicera, men jag kommer att länka och berätta när man kan köpa mästerverket i affärerna! Jag är supernervös! Tänk om det inte blir så bra som man tänkt! Jag har inte sett ett enda foto för att vara ärlig. Yikes.


Här är ett smakprov taget med usel telefonkamera.

Idag är det fredag och sista dagen på jobbet innan sportlovet. Sweet! Jag önskar jag kunde komma till jobbet lika glamourös som jag var igår. Det hade vart nåt!

16 kommentarer:

Saltistjejen sa...

Wow! Vilken glamoräs stjärna du ser ut som! :-)
Jag är supernyfiken på bilderna!!!
Och ha nu ett riktigt underbart sportlov!! Det är dig väl unt!
KRAM!!

Unknown sa...

Men så snygg du är!! Förstår att du hade en fantastisk dag och ha nu ett härligt sportlov.

Camilla sa...

Du är jättesnygg i håret. Härligt att få prova på fotomodelljobbet, men ärligt talat så tror jag att någon dag räcker.
Men det är klart att någon som fixar till mig på morgonen kunde ju vara bra att ha.

Emmama sa...

Åh vad kul! Supersnyggt! Ska bli jättekul att se bilderna sen!

Kram!

Kim M Kimselius sa...

Du är GÖRSNYGG, som vi säger i Göteborg. Alltså jättesnygg! Svårt att tro att det är du! Häftigt! Det måste ha varit en helt fantastisk upplevelse. Antar att du kommer att berätta när tidningen är ute så att alla vi bloggföljare kan köpa ett exemplar och kika på bilderna. Åh, vad spännande! Önskar jag varit med!
Kram Kim

Stef sa...

Wow vilken donna!!!!! Du är ursnygg i röda läppar och lockar! Me like alot! :) Supernyfiken, måste köpa tidningen sen!

kramar

Anonym sa...

Absolutely stunning! You look like a New York fashionista. Love the lips! How nice you had such a dream day. You totally deserved it. Could not have happened to a nicer person. Now I can't wait to see the pix.
N's Nana

Steel City Anna sa...

Tjusigt! :) Det verkar inte helt lätt att drapera sej över trappen, ska bli spännande att se resultatet :)

my sa...

Värsta supersnyggt! :) Härligt härligt! Vilken toppendag, det förtjänade du verkligen.
Njut av sportlovet nu hörru! Kramar

Min plats i solen sa...

WOW!!!säger jag också!!! Vad snygg du är på bilden och vilken underbar dag. Helt i glamourens och flärdens tecken. Jag förstår att det måste ha varit ljuvligt och den bästa ego-boost en kvinna kan få. Sådana dagar skulle vi nog alla må bra av lite då och då. :)

Är så glad för din skull och din fantastiska dag som jag tror att du kommer att njuta av länge. Det ska bli så kul att se bilderna sedan. :)

Ha nu ett lika härligt sportlov och njut av lediga och avkopplande dagar vännen.

Kram Lotta

Monica sa...

Så snygg du är men skönt att se det fortfarande är du:-)och spännande att se fotona sen, vilken annorlunda dag och bra du kom fram och tillbaka med tåg som kan vara ett stort äventyr i sig:-)

Katarina sa...

wow. du är så snygg! Va skoj att få bli ompysslad en dag med fotografering!

Monika Häägg sa...

Oj, det där såg verkligen fint ut! Jag hoppas vi, så småningom, får se några av dagens superfoton också!

Ida-www.lippstick.se sa...

Vilken snygging, du ser så glamorös och vacker ut!
Ha en fin söndag!
/ Kram Ida-www.lippstick.se

Mrs Clapper sa...

Vilken puma! Supersnygg!
Den tidningen ska jag absolut plocka upp! Kram

Emma sa...

Ojojoj! Här kikar jag in en sväng ifran Buenos Aires och vad får jag se? Inte visste jag att det fanns såna snyggingar i min privata bloggosfär. Har inte mkt tid eller energi till att läsa bloggar härifrån men ser att jag kan komma in hit och frossa väl tillbaka i Montréal.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...