måndag 3 mars 2014

Fail

Hade prov i morse. Eller skulle haft. Pluggade hela söndagen för att ha hjärnan i toppform. Packade information i hjärnans alla vrår. Det är så jag arbetar. 
Måndag morgon. Fixade pumpad mjölk till sonen (vet inte om han tar flaskan, har inte testat på ett tag nu, men är han hungrig så...), tog taxi till dotterns skola och lämnade av henne och fortsatte till testcentret med samma taxi. Skrev in mig, betalade. Kom till testrummet.

- Hey, honey! They didn't call you about the cancelled test?
Ridå. (Eh, HADE de ringt så skulle jag väl för sjutton inte stå HÄR?)
- Nope.

Visade sig att de hade nån jäkla uppdatering på datorerna som startade i fredags och som inte skulle bli klar förrän tidigast tisdag denna veckan. Man blir ju galen för mindre! Jag fick ringa och boka om så på fredag är det test. Kanske.
Förra året skulle jag skriva samma test. MEN då ställdes skolan in eftersom det var snöstorm. Dagen före. Vad är det för u-land man lever i egentligen? 

Denna gång ska jag ringa på torsdag eftermiddag och fråga om testet verkligen går av stapeln på fredagen. De kommer säkert att garantera att det testet görs då. Och så brinner väl skolan upp under natten. Eller så kommer en monsterstorm in över stan. Med min tur menar jag.

Enda positiva är väl att jag har mer tid att plugga lite. Men. Jag. Vill. Inte. Plugga. Mer. Gah.

Okej, nu har jag fått spy lite. Nu tar vi nya tag!

4 kommentarer:

Monica sa...

Det där var dåligt av dem! Förstår dig precis! När man själv gör alla saker som krävs och tar ansvar, lägger ned mycket tid, planering och motparten inte gör det, glömmer, meddelar inte och en tenta borde kunna göras även om deras datorer eller vad det nu var skulle uppdateras, det finns väl back-up?
Och dåligt att du hann anmäla dig, betala, ja och allt det andra. Och allt som ville ut ur ditt huvud, vet precis, det bara flödar:-). Du behöver kanske inte plugga mer på detta, bara repetera, fara igenom det igen, snabbläsa. Lycka till nästa gång! De har ett ansvar gentemot er också, aldrig hört om något liknande. Just studier på universitetsnivå är välorganiserade här. Åtminstone allt jag har erfarenhet av men det är KI och KTH och Uppsala innan. Och känslan att ha det kvar när du kunnat vara av med det, usch och fy.
Fast vi lever inte i krig och krigshot som andra, än i alla fall.
Alt är relativt men just nu var detta aktuellt för dig. Kram!

Casa Annika sa...

Neeeeeeej!!!
Förstår att du hade velat bli av med det!

Steel City Anna sa...

Nu kommer kunskaperna bara sjunka in av sej själva och bara sippra ut på fredag :) när jag var liten läste jag alltid in texter på kassettband kvällen före ett prov, så spelade jag det om och om medan jag sov, tror på den metoden, gick bra upp till typ gymnasiet haha.

iaz sa...

Va typiskt att det blev inställt :-( Lycka till vid nästa tillfälle!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...