tisdag 30 september 2014

Hur kunde det gå så fel?

Jordens undergång är mycket närstående! Monica upplyste mig nämligen igår om att Trillingnöten är på väg att uthysas från Aladdinasken! Vadan detta? Har Sverige helt tappat förståndet? Man kan ju undra. De passar väl på när den mänskliga Trillingnöten (aka moi!)är bosatt utomlands! Ersättaren blir tydligen nån slags hallonlakritspralin. Ytterligare ett bevis att Sveriges samhälle är på väg utför. Jag är totalt mållös.  Finner inga ord. Befinner mig i chocktillstånd som sakta byts ut mot obeskrivlig sorg...älskade trillingnöt, R.I.P. Familj och vänner, ni vet vad detta betyder!? HAMSTRA Aladdinaskar med trillingnötter och skicka över Atlanten! Kan man frysa in askar måntro? Kan man kanske till och med frysa in så pass länge att kloning och annan genetisk forskning kommit så långt att man kan återuppliva nöten i framtiden?
Säg ja, please!

5 kommentarer:

Monica sa...

Landet är i uppror med demonstrationer men nu kan man inte skylla på Reinfeldt längre och den andre Löfven har ju knappt tillträtt så de vet inte vem som ska avsättas i en kupp i dagsläget:-). Varför tog man just trillingnöten som alla tycker om:-). Kan det vara ekonomiskt tro? Att det kostar mer att lägga tre nötter i chokladen istället för någon sörja som vi inte kan bestämma vad det är. Kan ju vara vad som helst. Är mysko. Sägs att folk köper upp alla gamla askar nu, man kan se på datumet om den nya hallonsörjan tillkommit.

Anonym sa...

Trillingnötterna hör absolut till favoriterna i chokladasken! Men, det blir riktigt bra när man gör egna också! Jag brukade köpa färdigrostade hasselnötter på Trader Joe's och smälta god mjölkchoklad (inte Hershey's alltså!1) och klicka ut. Fördelen med att göra egna är att man får betydligt fler än två!!

Madeleine i USA sa...

Alladinasken kommer inte att vara den samma hädanefter... :(

Steel City Anna sa...

Det finns ju så himla många äckliga praliner som alla hatar, typ romrussin och så den där med jordgubb i. Trillingnöten är ju nästan allas topp tre favorit iallafall! Så himla konstigt tänkt. Nej, inga mer Aladdin från IKEA nu! Hoppas Kamprad gör sin egen variant :)

Hanna Lans sa...

Jag hörde att det hade att göra m nötallergier. Men det låter fel, för visst finns det väl praliner däri m mandelmassa?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...