lördag 17 december 2016

Men så gick det en massa veckor sen senaste uppdateringen! Alltså det här med tid? Hur funkar det? Först känns det som en evighet till jul (och julledigt, låt oss icke förglömma alltså. Det viktigaste!) Och sen står den där och knackar envist på dörren och jag försöker att skjuta upp att öppna den tills jag måste.

För att kicka igång skrivandet igen tänkte jag mig en lista!

Bästa i veckan

Oj! Så mycket. Till exempel att pappa kom på besök från Sverige i söndags och stannar nästan tre veckor. Att vi firade Luciatåg på jobbet. Att den dagen fick vi stänga skolan efter halv dag p g a vattenläcka i stan. "Otur"! Att vi fick massa uppskattning från föräldrarna till barnen vi jobbar med. Att sonens nalle försvann och vi trodde den var borta för alltid, men så dök den upp efter ett par dagar! Att det nu är två veckors ledigt!

Sämst i veckan
Sjukdomar. Dottern har en envis förkylning med hosta. Sonen har ärvt den förkylningen och har nu även fått en ögoninfektion...

Plan för helgen
Storhandla med bil!! Köpa julgran. Baka MASSA och sen ha kalas för dottern som fyllde nio i fredags. Sova. Kanske. Det sistnämnda är aldrig en självklarhet.

Juluppdatering
Julen lär hända oavsett om jag är redo eller inte. Tur att man är ledig nästan en vecka nu innan, annars hade jag varit rökt (lax). Jag ska lacka oct baka och laga mat och pynta Och handla.

Nu ser jag fram emot lite ledigt och att kunna uppdatera bloggen lite oftare!

5 kommentarer:

iaz sa...

Åh så härligt att han kommit dit nu, njut av varje ögonblick =) Hälsa far din!! Stor kram

Steel City Anna sa...

Härligt med lite ledig tid att förbereda på! God jul!

Marina sa...

Glöm inte att andas också! Som du sa så blir det jul ändå ;)

Malin sa...

Vad roligt att din pappa kom och är där så länge. Underbart för er alla. Njut av ledigheten och familjen.

Monica sa...

Hoppas du haft en riktigt fin jul och nu önskar jag dig med familj ett riktigt Gott Nytt År!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...