söndag 11 november 2018

Hösten

Hösten går alltid så snabbt tycker jag! Man blinkar så är det dags för Halloween, Thanksgiving och sen jul! Jag måste säga att jag gillar hösten mer här i USA just för att det finns små ljusglimtar under hösten. Som Halloween. Barnen (och vuxna) ÄLSKAR Halloween. Det är så himla kul att förbereda kostymer och sen att gå runt till alla dekorerade hus. Barn och vuxna klär ut sig och det blir som en familjefest.
I år klädde H ut sig till en polis och det var fantastiskt roligt för honom. Han fick till och med ta kort med en riktig polis utanför vårt polishus. Det var höjdpunkten!
N hade arbetat hårt på en rubikskub-kostym som hon fick mycket beröm för ute när vi gick trick-or-treat!

Nästa vecka firas det Thanksgiving vilket betyder några dagar ledigt för oss alla. Och det ska bli skönt! Välbehövligt!

Och sen är det jul! Ska börja fundera på årets julkalender för ungarna. Har ni ideér så hör av er! Här är det ganska torrt med såna i år...

3 kommentarer:

iaz sa...

Förstår att de gillar denna högtiden i USA, den kommer väl därifrån? Här hemma har den tyvärr fått lite för stort fäste för min smak, är inte alls min grej med denna högtid 😜

Steel City Anna sa...

Roliga kostymer!

Monica sa...

Fina och roliga kostymer! Bra idéer och din dotter gjorde sin så fin och lillkillen är kul med sitt polisintresse, behövs säkert fler och han kanske håller fast vid det. Kul att han fick fota sig med en polis också:-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...