tisdag 17 mars 2020

Sjukstugan fortsätter fast med...

...karantän. Typ. Kallas tydligen "social distancing" vilket i princip betyder att du inte ska ha fysisk
kontakt (eller komma nära) med grannar, människor på gatan etc. Så in princip är det karantän. Skolorna är stängda så numera hemskolas våra barn. Nästa vecka kommer lärarna att börja undervisa online. Hur våra barns skolor kommer att hantera detta vet vi ännu inte. Blir det livestream? Inspelade lektioner? Eller bara emails med uppgifter att göra. Ska bli spännande att se! Andra skolor (privata framförallt) har wepage med livestreamade lektioner. Ganska coolt ändå. Funkar så klart bäst när barnen är lite äldre.

Mitt jobb är också stängt för tillfället. Alla skolor är stängda fram till 20 april. Åtminstone. Vilket betyder att det också kan förlängas. Barnen som jag har är bara 3-4 år men vi ska också erbjuda något online för dem under tiden vi är "lediga". Vi har spelat in några sagor och sånger. Men eventuellt ska vi också erbjuda livestream av nåt slag. Inget jag ser fram emot. Vi får se hur det ter sig!

Jag är i alla fall redo att allt återgår till det normala! Tyvärr verkar det som att det kommer att dröja länge än innan vi kan se slutet på detta.

Kram på er!

Inga kommentarer:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...