söndag 17 april 2011

När blev det sommar?

Igår morse skrev jag på min barnbok och fick fram en hel del. Jag måste titta igenom flera gånger till, dra ifrån och lägga till, peta och dona, men det gör jag så gärna.
På eftermiddagen gick jag och lilla N ut en stund för att få frisk luft. Jag byltade på som vanligt. Numera låter jag inte solen lura mig att det är varmt. Då fryser man oftast. Vilken chock jag fick när vi sedan kom ut! Det var liknande sommarvärme minsann. Hu runderbart som helst. Så mössor och vantar fick komma av i en hast. Vi gick till den stora roliga lekparken där vi inte varit sen...jag kommer faktiskt inte ens ihåg. Före vintern i alla fall kan jag säga. Vintern var ju extremt lång i år så minnet sviker. Hade vi ens sommar förra året?
Syster E och hennes son S kom och gjorde oss sällskap och det var roligt. N och S lekte titt som tätt och sen sprang de om varandra. Solen värmde våra frusna vinteransikten och kroppar och människorna vi mötte var alla glada och upplyfta av solen. Fantastiskt!
Dagen avslutades med yoga, fruktsallad och en film (District 9). Kan det bli bättre?
Det var en jättefin dag helt enkelt. Jag hoppas det blir lika fint idag, trots att vi ska spendera dagen med att städa och tvätta. Sen blir det gymmet en sväng och lite söndagsmys. Nu behöver jag ju inte gå till jobbet imorgon så det blir nog en film som vi tittar på ikväll. Mysigt!

Jag vill också tipsa om att bokbloggen Enbokdomdagen har ett bokbyte som man kan anmäla sig till nu! Jag var med i höstas och det var riktigt trevligt. Jag är med igen så klart!

Ha en superfin söndag! Kram på er!

Går inte att ladda upp bilder nu. Men föreställ er en liten bild med massa pocketböcker, en bild med dottern på vårpromenad förra året...Ni har ju fantasi så det förslår allihop som läser. Häpp!

9 kommentarer:

Martina sa...

Lite bättre än "District 9" kan det ju bli haha
Vad tyckte du om den? Jag tror jag hade alldeles för höga förväntningar för jag var rätt besviken efteråt....

Alexi sa...

Låter alldeles underbart =D. Hoppas du får en toppensöndag nu sötis !

Monica sa...

Vad duktig du är med att komma igång att skriva. Spännande att få läsa sen:-).

Carro's Blogg sa...

Ja det är precis så som en ledig dag i april ska vara. Utomhus mys!

Tack för tipset på bokblogg, ska genast kolla upp den.

Du kanske är intressead av att följa med i bokklunnsbloggen som finns länkad i min blogg. Vi läser och kommenterar olika böcker, ganska kul faktiskt. Just nu är det Stolthet och fördom som gäller och eftersom du säkert redan har läst den behöver du ju bara komma med när det är dags för kommentarer.

Saltistjejen sa...

Å vilken härlig dag!
Och vad härligt att du börjat skriva på din bok! Jag blir supernyfiken.
Hoppas att påsklovet blir kalas också!
Kramar!!

Monika Häägg sa...

Jag borde också ha en städdag men tyvärr har dagen passerat iväg utan några städ-tag alls! Och i kväll skall jag gå på teater så då blir det inte heller någon städning!
Jag fantiserar om dina bilder. Det går riktigt bra!

Min plats i solen sa...

Låter som en helt underbar försommardag ni fick tillsammans och visst är det härlgt när man återupptäcker lekplatsen igen efter den långa vintern. :)

Jag hoppas att söndagen har varit lika härli den även om städ stod på schemat. Men det kan vara ganska trevligt och avkopplande det också. Iallafall om man hjälps åt och det inte tar hela dagen. ;)

Njut av din påsklovsvecka nu vännen. Det ska vi göra och vi firar med sovmorgon i morgon. :)

Kram Lotta

Katarina sa...

Kul att du kommit igång med ditt skrivande!

Trillingnöten sa...

Martina: Jag tyckte den var helt okej! Hade ingen aning om vad den handlade om så jag hade inga förväntningar. trist slut bara!

Alexi: Tack!! Kram

Monica: tycker jag med :)

Carro: Vad kul!! Den ska jag kolla in!

Saltis: Jag är också nyfiken och nervös nu. Ska peta på den ett bra tag till och sen skicka in...

Monika: Ibland måste man prioritera :) Och du prioriterar helt rätt tycker jag :)

Lotta: haha, det är i alla fall skönt när städningen är över! :) Kram!

Katarina: Ja, det tycker jag med!!

Follow by Email

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...