söndag 24 april 2011

Skön lördag

Vilken härlig dag det var i går. Väldigt lugn och skön. Inte ett jota gjorde vi (nästan). Jag bakade mina cross buns så klart. Gjorde om dem lite så att jag kunde äta en också (utan onödigt socker).
N fick sitt påskägg som vi gjort iordning. Vi hade köpt hårsnoddar med Hello Kitty, ett litet pussel samt några italienska chokladpraliner. Lagom mycket godis alltså. Jag och maken hjälpte N att lägga det där pusslet, men det gick liksom inte. Det var supersvårt! Inga bitar verkade passa ihop. Bilden föreställer en massa möss som gör olika saker och varje gång vi satte ihop några bitar blev det en hel mus och resten halva. Sedan insåg vi att 8 utav 9 bitar var likadana? Konstigt! Så ska det väl inte vara? Vi ska gå till leksaksaffären på tisdag och prata med dem få se vad de säger. Det kan väl inte stämma att det ska vara samma bild på alla? Pinsamt om det SKA vara det och vi inte fattar hur man ska lägga det. IQ fiskpinne liksom. På "facit" (tror i alla fall att det är det) så är alla bitar olika i alla fall. Vi får se. Sanningens minut blir på tisdag. Jag uppdaterar då.

Jag tittade också på en hel massa avsnitt av "Biggest Loser". Inte hela avsnitt för det orkar jag inte, jag spolade lite då och då och hoppade över de tråkiga avsnitten. Sån är jag! Jag gillar att titta på det programmet för man blir så peppad. Inte för att jag behöver gå ned 150 kg, men för att de kämpar på med sin träning och sin mat och de ser resultat. De kör stenhårt varje dag. Det är väldigt inspirerande.
Vad jag märkt på de senare säsongerna är att det blir mer och mer produktplacering i programmen. Inte bara att de tar upp nåt tuggummi och käkar, men att det finns en sekvens i varje program som verkligen är regisserad. Till exempel att två deltagare tar fram lunch i köket. Tränaren går förbi och börjar snacka om själva lådan till maten att den håller maten fräsch och är bra att trava i kylen etc. Här är ett exempel.
Eller "Våra bästa år" och Cheerios:Jag skrattar för att det är så uppenbart. Tycker skådisarna att det är pinsamt?

Well, well. Idag ska det ske städning, tvättning, gym och kanske en sväng till parken. Vädret är fantastiskt idag med! Man måste ta tillvara på varje chans att vara ute i solen!

5 kommentarer:

Kim M. Kimselius sa...

Var hittar du Biggest Looserprogrammen att se i efterhand? Har du dem inspelade?

Ja, jag blir också full i skratt när det kommer till produktplaceringarna. De hade inte behövt prata om det, tror det hade räckt att de visade att deltagarna använde sakerna/maten för att andra skulle vilja ha/äta det.

Hoppas det är fel på pusslet, annars blir det pinsamt.

Kram Kim

Monika Häägg sa...

Det är verkligen en fantastisk påsk vi får uppleva. Underbart väder! Tycker mina minnen av påsk för det mesta är grådisig snålblåst men den här gången har vi fått en riktig sommarpåsk!
Fortsatt trevlig helg!

Anneli sa...

Det har verkligen varit helt fantastiska dagar. Ha en fortsatt skön påskhelg!

Trillingnöten sa...

Kim: Jag håller med! Det enda som behövs är att de visar namnet i TV, men ser och det blir fin reklam :)

Monika: Du har så rätt! Förra året var riktigt kall och året innan dess...faktiskt var det när jag bodde i NY som det var så här fint senast...

Anneli: detsamma!!

Ida's Lippstick sa...

Vilken underbar påskhelg ni har haft :-) tråkigt bara att N skulle skada foten :-(
Hoppas den blir bra fort! :-)
Kramar Ida

Follow by Email

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...