tisdag 12 april 2011

Onsdag?

Ibland undrar jag hur hjärnan fungerar. Jag vaknade upp i morse i tron om att det var onsdag. Jag var stensäker på onsdag. Sen kollar jag runt lite på bloggarna jag läser och märker att mångas senaste uppdatering var måndag. Konstigt, de flesta uppdaterar varje dag, varför har så många inte skrivit på tisdagen?
Duh! För att det ÄR tisdag idag. Så kan det gå. Jag var lite glad och upprymd där ett tag. Tänkte att veckan minsann rusar i 190.
Det händer mig ganska ofta, att jag vaknar upp och tror att det är en annan dag än det är. Speciellt på helgen. Då kan jag vakna med ett ryck och tro att det är vardag. Det är ganska skönt att upptäcka då att det faktiskt är lördag eller söndag och man kan lägga sig igen och sova.
Jag hade en klasskamrat som vaknade en gång och insåg att hon var sen till skolan. Hon sprang upp, duschade, klädde på sig och rusade ner för trappan för att äta frukost. Väl nere såg hon sin pappa i soffan som tittade på TV. Han tittade skumt på henne och frågade vad hon sysslade med. Hon, i sin tur, frågade vad han gjorde upp så tidigt. Han berättade då att klockan bara var 01.00 på natten! Jag slrattade gott åt detta när hon berättade. Superkul!
Ännu har detta inte hänt mig, men det är väl bara en tidsfråga innan jag blir så snurrig!

6 kommentarer:

Skrotmamman skrotar vidare - 14 månader mellan barnen sa...

Hahaha! JAG trodde det var onsdag idag, när du skrev så........ Lika förvirrad jag.

Men min syrra var med om det när vi var tonåringar, hon hade somnat, rusade upp, skrek om försovning osv, klockan var typ kvart i 8 (19.45) men hon hade ju bara analog klocka på rummet.... (så var det på 90-talet)
Hihi, jag och mamma övertygade henne om att det var kväll, inte morgon...

Monika Häägg sa...

Ibland är man helt vilse i tiden. Vissa morgnar får jag verkligen ligga still och tänka efter innan jag vet vilken dag det är. Läter förfärligt att rusa upp och duscha mitt i natten. Hon måste kännt sig fruktansvärt trött!

Emma sa...

Haha, jag trodde också att det var onsdag idag! Lustigt. Var helt bergsäker. Men jag blev glad faktiskt, när jag insåg att det bara är tisdag. Tänkte nämligen först att det var väl själv f*n vad lite jag hade fått gjort den här veckan! Nu vann jag en dag....eller ja. Du förstår.

Monica sa...

Skönt du också tar fel, du är ju bara hälften så gammal ungefär;-) men jag tycker rätt ofta det är en annan dag, men vet nu det inte har med åldern att göra:-).

Anneli sa...

Tiden går så fort så det är inte konstigt att man blir förrvirrad :)

Mina barn har gjort sådär ett par gånger. Stått färdiga och påklädda när man själv precis gått och lagt sig. Yrvakna och redo :)

Katarina sa...

Oj, jag inser att mina inlägg till din blogg inte är här.. Kanske något fel med min blogger tjänst för den avbryts ibland tvärt...

Men idag är det iallafall onsdag!

Follow by Email

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...