söndag 10 april 2011

Vårlördag

I går var vi på teater och det blev lyckat. Alldeles lagom lång och jättekul för små barn. Den handlade om en pojke som skulle lägga sig alldeles själv. Självklart var det vissa "komplikationer" som uppstod innan han kunde lägga sig. Jättekul. N satt som ett ljus och tittade med de andra barnen.
Sedan gick vi en stund på stan. Vi träffade på några vänner som vi inte sett på väldigt länge och hann prata lite. En tjej hade till och med fått en liten till som bara var 2,5 veckor gammal. Så pytte han var! Det är svårt att föreställa sig att vi alla har varit så små.

På väg hem såg jag också krokusar för första gången i år! Så våren är absolut här! Äntligen. Inte en dag för tidigt om jag säger så. Till och med trädet utanför vårt fönster har knoppar nu. Solen sken hela dagen dessutom. Lite blåsigt, men jag ska inte klaga. Solen var framme i alla fall och det var riktigt varmt. Nu börjar livet igen. Jag har faktiskt redan glömt hur fruktansvärt det var att behöva gå ut i minus 20. Tack och lov.

Nu ska jag städa och tvätta inför sista veckan innan påsklovet. Skönt att få det gjort. Sen en sväng till gymmet igen!

8 kommentarer:

Stef sa...

Härligt med krokusar och vår! :) Så roligt att hon tycket om teatern dessutom! Hoppas ni har det toppen i vårsolen! kram

Monica sa...

Kul med teater och bra som de sätter upp på biblioteken, jag går på alla med den minsta tjejen vi har här:-). Petter och hans getter t ex:-). Och alla djur som bor i en vante;-). Och nu är det vår:-)!(Fast det ska bli snö i veckan...)

Saltistjejen sa...

Härligt!
Jag har förresten läst de senaste dagarna men inte haft tid och/eller ork att kommentera. Skrattade iallafall åt att du faktiskt hann till din konferens! Ojojoj!!! Vilken grej!
Kram Kram!!

Carro's Blogg sa...

Låter som en trevlig lördag, själv spenderade jag den på fotboll. Kul att träffa gamla vänner, gissar att det var precis som förr. Brukar inte vara så svårt att få igång samtalet trots att man inte ses på länge.

Estella sa...

Härligt, underbart!

mintekopp sa...

Ja, visst är det helt underbart att våren äntligen har hittat hit. Under den långa kalla vintern glömmer man nästan bort att det faktiskt kan vara varmt och grönskande även i vårt kalla land :-)

Anneli sa...

Ja, tänk vad fort man glömmer :) Nu har vi en fantastisk tid framför oss.

Trillingnöten sa...

Stef: Eller hur! Ha det gött i veckan!

Monica: det är perfekt! Alldeles lagom för de små...och du...snö?? nej, nu hörde jag inte. Börjar brusa!

Saltis: Hahaha, skojar inte! Helt sjukt var det :)

carro: Nej, verkligen inte. Det flyter på som vanligt. Skönt är det. Hoppas fotbollen var bra!

Estella: :)

mintekopp: haha, ja, så är det faktiskt!

Anneli: Ja, det gör man! Jag ser fram emot de gröna träden!

Follow by Email

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...