måndag 9 maj 2011

Bilderna!

Det här är absolut det sista inlägget angående bilderna i Söndagsbilagan! Ingen länk har kommit upp så jag har fotat bilderna (så kvaliteten är inte den bästa). Here goes:

Här är min individuella bild.

Här är vår bild tillsammans. Jag fick sitta så där i typ 20 minuter. 

Hör och häpna men jag har faktiskt börjat fundera på att "öppna upp" balkongverksamheten i sommar. Blir vädret fint kan det vara ganska mysigt att sitta nån stund då och då på balkongen och mysa. Slippa klä på sig snyggkläderna och gå ut (ja, man går ju inte ut hursomhelst). Nu ska här funderas ut en bra strategi till balkongförfining. Just nu står två gamla stolar där ut (som är fula, tunna, smutsiga och obekväma) samt en en död krukväxt. Den där krukväxten blev bannlyst i vintras då den hade små flugor som huserade i den och som drev mig till vansinne. Nu ska den skickas vidare till den sista vilan i helgen. Liksom de två fulstolarna. Sen kan nog livet på balkongen börja. Just ja. Möbler ja. Well, en sak i taget. 

18 kommentarer:

Saltistjejen sa...

Snygga bilder! Du ser superfin ut! Förstår att det måste varit en uppelvelse!! :-)
Kul att du funderar på att fixa balkongen också. Det ÄR verkligen mysigt att kunna ta sitt frukostte eller så på balkongen. Eller ett glas vin i sommarnatten. Dessutom är det jättebra att kunna ställa en hink eller balja med vatten där och låta N leka med vatten ibland när ni kanske inte har tid eller ork att gå till någon park eller strand i sommar!
Kram!

Freedomtravel sa...

Vilka fina bilder! Vi var med i Expressen igår... lustigt ;)

Martina sa...

Super!! :-)

Min plats i solen sa...

Jättefina bilder vännen! :) Det riktigt lyser om dig och du ser så glamorös ut. Och vilka läckra skor! :)

Fick du kopia av bilderna? Om inte så kan du kontakta Expressen och köpa dem av dem (men jag hoppas ju att du fick egna kopior) för de vackra bilderna tycker jag att du ska rama in och sätta upp på väggen och känna dig stolt över. Och jag förstår att känslan av den dagen kommer du att bära med dig resten av livet. Vi behöver alla lite glamour i våra liv då och då och vad härligt att kunna titta på de där bilderna de dagar då du känner dig låg och värdelös (alla har vi ju de där dagarna ibland)och bli påmind om vilken vacker och stark kvinna du är.

Lycka till med balkongen och gör det til ER plats. Så som NI vill ha er balkong för att ni ska trivas och spendera tid där. :)

Ha en fin tisdag!

Kram Lotta

Emma sa...

Vilka fina bilder!

Anna sa...

Jättefina bilder! Jag hade aldrig orkat sitta sådär i 20 minuter, haha, det kanske ändå är ett hårt jobb att vara fotomodell :)

Malin sa...

Kul!

Duktiga Tjejen sa...

Vad kul att se och vad fint! Och 15 kg ned? Grymt bra!

Ida's Lippstick sa...

Så vacker du är!
Jag har verkligen sett framemot att se dessa bilder! :-)
/ Kramar Ida

Mrs Clapper sa...

Vad du är vacker! Riktigt kvinnlig, får nästan lite 40-tals känsla. Mycket, mycket snyggt! Go girl!!

MiniZillen sa...

snygga bilder! "balkongverksamheter"? Det låter mysko, kanske en aningen kriminellt också ;)

Emma sa...

Snyggt! Vilken glamour. Jättefina bilder. Men nog ser man att det är du -du ÄR så där snygg helt enkelt. Bara att ta åt dig!

Och vad kul att bli hyllad offentligt efter så mycket arbete. Bra kämpat!

PS på gruppbilden ser det ut som att du är stjärnan och de sina bakgrundsdansare typ.;-) Eftersom du sitter ensam och de står och bär liknande kläder.

Anneli sa...

Wow, vilken pingla! Du ser så elegant ut. Det måste vara kul att få bli så tillfixad och fin. Inte för att du inte alltid är fin, men du fattar. Det där lilla extra som man inte fixar själv :)

Katarina sa...

Vilken super snyggning du är! Jätteroligt, du ser ut som du alltid ligger där på divan med champagne glaset i handen, inte kunde jag tro att du var lärare! hi, hi.

Skithäftigt!

Trillingnöten sa...

Saltis: Tack! Jo, men visst! Tänkte mig en sommarmorgon med en bok och en kopp te...mysigt! :) Fast vi har ju inte morgonsol...men, kanske går bra ändå :)

Freedom: Haha, vad lustigt! Jag såg den nu, jättefint!

Martina : :)

Lotta: Vet du, jag älskade också skorna :) Ska försöka hitta dem!TACK för en så fin idé som att skaffa kopior. Vi fick inget av fotona och ingen info om man kan köpa dem. Ska fråga! Tusen tack min vän!

Emma: Välkommen hit och tack!

Anna: Grymt jobbigt! Bli sminkad, fixad i håret, påklädd...det jobbigaste var alla poser. Som sagt så fick jag också drapera mig på trappen...

Malin: :)

Duktigatjejen: Tack! Känns super!

Ida: Tack! Jag blir så glad :)

Mrs C: Det sa de på stylingen också :) LIte filmstjärna så där! haha...min nya karriär!

MinizilleN. hahahaha, så klart! Vem vet vad som kan utvecklas på balkongen!

Emma: STORT tack för dina ord :) Jo, det ser lite så ut. Bakgrundsdansarna och så jag! hahaha.

Anneli: Vad menar du? haha, Jag ser alltid ut så där på jobbet ju! :p

Katarina: Haha, nej, jag maskerar mitt sanna jag ganska bra va?

mintekopp sa...

Wow! Otroligt snygga bilder! Måste verkligen ha varit en häftig upplevelse!

Så roligt att du dessutom funderar på att fixa balkongen, kul att du gillade inspirationsbilderna! Det är oftast sådana man behöver för att inspirationen och lusten skall infinna sig. Förtår på din mailadress att du måste gilla Jelly Belly, jag håller mina tummar :-)

Monika Häägg sa...

Vilka härliga bilder på dig! Du ser helt fantastisk ut! Mycket snyggt! Och grattis till de -15 kilona. Jag förstår att du har kämpat.
Det där med att ta foto är inte lätt. Jag kämpar med dessa författarfoton som jag helst inte vill ta. Nu, inför 4:e boken, försöker jag en liten kupp med att säga att: Det finns ju redan flera omgångar som är tagna tidigare. Kan vi inte använda dom? Jag får se vad det blir!

Trillingnöten sa...

Mintekopp: Tack!! Det var superkul! Och min mailadress kanske avslöjar mig liiiite.

Monika: Tack!! Nej, du det är så svårt, speciellt om det ska vara lite för "evigt"! som med böcker...folk kommer ju att se den där bilden ofta, ofta!

Follow by Email

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...